ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζάχαβι που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού, επιστρέφει στη Μακάμπι

Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ
Ο Εράν Ζάχαβι με τη φανέλα του Ισραήλ © 2022 SCOTT HEPPELL/AP IMAGES

Πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο Εράν Ζάχαβι της Αϊντχόφεν που είχε βρεθεί στο στόχαστρο του Ολυμπιακού επιστρέφει στην πατρίδα του για να παίξει στη Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Εράν Ζάχαβι της Αϊντχόφεν όπως όλα δείχνουν στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από την Ολλανδία και το προηγούμενο διάστημα υπήρχαν δημοσιεύματα πως ο διεθνής είχε πρόταση από την Μποταφόνγκο και επαφές με τη Μπενφίκα, τη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό μεταξύ άλλων. Ενώ θα πρέπει να θυμίσουμε ότι τον περασμένο Ιανουάριο οι ερυθρόλευκοι σύμφωνα με τα ρεπορτάζ είχαν βρεθεί κοντά στον Ζάχαβι.

Πλέον όμως πληροφορίες από το Ισραήλ αναφέρουν πως ο 34χρονος φορ του οποίου το συμβόλαιο με την Αϊντχόφεν λήγει στις 30 Ιουνίου 2022 έχει επιλέξει τον επαναπατρισμό του και τα έχει βρει σε όλα με τους ανθρώπους της Μακάμπι Τελ Αβίβ. Της ομάδας που τον έκανε γνωστό σε όλο τον κόσμο και τις οποίες έχει υπάρξει αρχηγός της.

Τις επόμενες μέρες θα φανεί αν όντως τα δημοσιεύματα από το Ισραήλ έχουν βάσει και όντως ο Ζάχαβι επιστρέψει στην πρώην ομάδα του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΡΑΗΛ ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ