Ο Χάινκες δεν υπέγραψε συμβόλαιο με την Μπάγερν

North Korea's Hwang Chung Gum and South Korea's Won Yun-jong carries the flag during the opening ceremony of the 2018 Winter Olympics in Pyeongchang, South Korea, Friday, Feb. 9, 2018. (AP Photo/Jae C. Hong)
AP
Ο Γιουπ Χάινκες δεν έχει υπογράψει συμβόλαιο με την Μπάγερν Μονάχου ακόμα, παρότι αποτελεί τον προπονητή της εδώ και δύο μήνες.
Δύο μήνες… εκμετάλλευσης συμπληρώνει ο Γιουπ Χάινκες στην Μπάγερν, αφού παρότι “ανέστησε” τους πρωταθλητές Γερμανίας και τους επανέφερε στην κορυφή της Bundesliga και σε τροχιά των στόχων που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, ο ίδιος δεν αποτελεί… υπάλληλο της ομάδας.
Όπως δήλωσε ο 72χρονος Γερμανός, έχει αμελήσει να υπογράψει το συμβόλαιο που συμφώνησε με τη διοίκηση των Βαυαρών, μετά από την απόλυση του Κάρλο Αντσελότι.
Ο CFO Γιαν Κρίστιαν Ντρέεζεν τον καλεί “συνεχώς για να υπογράψω το συμβόλαιό μου, αλλά δεν έχω βρει ακόμα τον χρόνο”, υποστηρίζει ο Χάινκες.
Photo Credits: AP Photo/Matthias Schrader