Ο Βρύζας στην κερκίδα με τον κόσμο

Ο Ζήσης Βρύζας σκέφτεται σοβαρά να δει τη ρεβάνς με τη Ραπίντ παρέα με τους 800 εκδρομείς. Τι γίνεται με Σακελλαρίου.
Κόντρα σε όλες τις εκτιμήσεις που ανέφεραν ότι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα βάλει “φρένο” στο ταξίδι των περίπου 800 οπαδών της στην Αυστρία προκειμένου να μην δοθεί η παραμικρή αφορμή για νέα επεισόδια που μπορεί να αποβούν μοιραία για την ομάδα, ο Ζήσης Βρύζα και οι συνεργάτες του πήραν την απόφαση να ανάψουν το πράσινο φως για τη μετακίνηση των οπαδών του “Δικεφάλου” (τα λεωφορεία ήδη έχουν ξεκινήσει το ταξίδι τους).
Μάλιστα, σε μία προσπάθεια να υποστηρίξει την απόφασή του (την οποία αποδέχεται και ο Ιβάν Σαββίδης) και να δείξει την εμπιστοσύνη του προς τους οπαδούς του “Δικεφάλου” ο πρόεδρος της ΠΑΕ σκέφτεται να καθίσει μαζί τους στην κερκίδα, πιθανόν έχοντας μαζί του και κάποιους από τους συμβούλους της διοίκησης. Η τελική απόφαση θα παρθεί στην Αυστρία και αφού πρώτα γίνει και η συνεννόηση με τις τοπικές αρχές και με τη διοίκηση της Ραπίντ.
Αξίζει να σημειωθεί ακόμη ότι η ΠΑΕ θα έχει μαζί της στο ταξίδι και ενισχυμένη δύναμη από δικούς της άνδρες ασφαλείας.
Τι γίνεται με Σακελλαρίου
Συνάντηση με τον Λευτέρη Σακελλαρίου είχε το απόγευμα ο Γιώργος Γεωργιάδης. Ο 25χρονος μπακ-χαφ παραμένει ακόμη στο ρόστερ του ΠΑΟΚ, αφού ακόμη δεν έχει βρεθεί η κατάλληλη λύση για να συνεχίσει αλλού την ακριέρα του. Αυτό που τονίζεται από την πλευρά του ποδοσφαιριστή είναι ότι ούτε ο παίκτης θέλει να παραμείνει στην ομάδα από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται (κάτι για το οποίο ενημερώθηκε περίπου ένα μήνα πριν) και προσπαθεί να βρει την καλύτερη λύση για την καριέρα του. Υπήρξαν επαφές με την ΑΕΚ, τον Πλατανιά και τη Βέροια, ωστόσο η Ένωση έχει το γνωστό πρόβλημα με την αδειοδότηση και έχει περιορισμό στους παίκτες άνω των 23 ετών, ενώ οι άλλες δύο ομάδες του έδιναν μόνο το 1/3 των χρημάτων που παίρνει στον ΠΑΟΚ (περίπου 30.000 ευρώ).
Από την άλλη πλευρά, θεωρεί πισωγύρισμα για τον ίδιο να πάει σε ομάδες Β΄ Εθνικής που του προτάθηκε από τον ΠΑΟΚ, γι’ αυτό συνεχίζει να ψάχνει σε Ελλάδα και εξωτερικό. Αν δεν βρεθεί λύση το πιθανότερο είναι οι δύο πλευρές να συνεχίσουν μαζί (με τον Σακελλαρίου να προπονείται, σ’ αυτή τη φάση τουλάχιστον, μόνος του) μέχρι το Γενάρη.