ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Ο Βέλλιος υπέγραψε στην Τσβόλε για έναν χρόνο

Ο Απόστολος Βέλλιος
Ο Απόστολος Βέλλιος EUROKINISSI SPORTS

Η Τσβόλε ανακοίνωσε την απόκτηση του Απόστολου Βέλλιου για έναν χρόνο με δυνατότητα επέκταστης της συνεργασίας τους για άλλον ένα χρόνο. Ο 30χρονος φορ έμεινε ελεύθερος από τη Λαμία.

Ο Απόστολος Βέλλιος επιστρέφει στο εξωτερικό μετά το πέρασμά του στη Λαμία, με τη Τσβόλε να ανακοινώνει την απόκτησή του, ενώ έχει προβλεφθεί και οψιόν αγοράς για έναν χρόνο.

Την περσινή σεζόν ο 30χρονος φορ έπαιξε στο πρώτο μισό της σεζόν στην Ακαντέμικα Κλιντσένι με την οποία έπαιξε 16 ματς, ενώ με τους Φθιωτούς αγωνίστηκε συνολικά εννέα φορές.

Ο Βέλλιος στις πρώτες του δηλώσεις στην ιστοσελίδα της ομάδας ανέφερε τα εξής: "Με λένε Απόστολο, αλλά συνήθως με λένε Τόλη. Επέλεξα συνειδητά τη Τσβόλε και αυτός είναι ο λόγος. Ο σύλλογος έχει έναν τρόπο παιχνιδιού που ταιριάζει πολύ με την άποψή μου για το παιχνίδι. Έχω δει πολλές εικόνες της ομάδας από την περσινή σεζόν, αλλά και από προηγούμενα χρόνια.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση ήταν ότι η ομάδα θέλει πάντα να προχωράει όσο πιο γρήγορα γίνεται. Είμαι ο τύπος του παίκτη που μπορεί να αφήσει ελεύθερους άλλους παίκτες, αλλά μου αρέσει να πατάω τη σκανδάλη μόνος μου.

Ο ολλανδικός διαγωνισμός είναι φυσικά εντελώς νέος για μένα, αλλά με βάση όσα έχω ακούσει και έχω δει, περιμένω πολλά από αυτόν. Ελπίζω να συναντήσω τους οπαδούς στο γήπεδο σύντομα και ανυπομονώ να έρθει αυτή η στιγμή".

TAGS ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ ΛΑΜΙΑ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΛΑΝΔΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ