ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ

Ο Τζουάν Λαπόρτα ισχυρίζεται πως ο Κουντέ έχει ήδη υπογράψει στην Τσέλσι

Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021
Ο Τζουάν Λαπόρτα στο πλαίσιο συνέντευξης Τύπου ως πρόεδρος της Μπαρτσελόνα | 6 Αυγούστου 2021 @2021 JOAN MONFORT/AP IMAGES

Ο Τζουάν Λαπόρτα θέλησε να βάλει ένα τέλος στα μεταγραφικά σενάρια για την απόκτηση του Ζυλ Κουντέ από την Σεβίλλη ξεκαθαρίζοντας σε έναν νεαρό φίλο της Μπαρτσελόνα πως ο 23χρονος Γάλλος τελικά θα μετακομίσει στην Αγγλία για λογαριασμό της Τσέλσι.

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουάν Λαπόρτα, βρίσκεται στο Λας Βέγκας για την προετοιμασία της ομάδας ενόψει της νέας σεζόν. Τα μεταγραφικά σενάρια θέλουν την ομάδα του Τσάβι να μάχεται με την Τσέλσι για την απόκτηση του Ζυλ Κουντέ από την Σεβίλλη.

Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται πίσω στην μάχη, αφού οι "μπλε" έχουν κάνει προσφορά 65 εκατ. ευρώ, η οποία το πιθανότερο είναι να γίνει αποδεκτή από την Σεβίλλη, ωστόσο η επιθυμία του 23χρονου είναι να μετακομίσει στη Καταλωνία, και όχι στο Λονδίνο, δίνοντας έτσι την αισιοδοξία μέχρι τελευταία στιγμή για την μεταγραφή του στη Μπαρτσελόνα.

Ωστόσο ο Τζουάν Λαπόρτα θέλησε να δώσει ένα τέλος στις φήμες, και σε ερώτηση που δέχτηκε από έναν φίλαθλο της ομάδας, για το εάν θα υπογράψει τελικά ο Κουντέ, έδωσε ξεκάθαρη απάντηση πως "ο αμυντικός έχει ήδη υπογράψει με την Τσέλσι".

Καμία επίσημη ανακοίνωση δεν έχει δοθεί από τους συλλόγους και μένει να φανεί τελικά σε ποια ομάδα θα καταλήξει.

TAGS ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΤΣΕΛΣΙ PREMIER LEAGUE LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ