ΠΑΟΚ

Ο Τζιόλης, ο Καραγκούνης και το τηλεφώνημα

Ο Τζιόλης, ο Καραγκούνης και το τηλεφώνημα
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καραγκούνης τηλεφώνησε στον Αλέξανδρο Τζιόλη για να τον ενημερώσει για το ότι δεν είναι στη παρούσα φάση στα πλάνα της Εθνικής. Έλεγχος θα γίνει στο γήπεδο του Πανθρακικού, ίσως και... καταγγελία.

Ο Αλέξανδρος Τζιόλης δεν κλήθηκε στην Εθνική Ελλάδας και στην αποστολή αυτής για το ματς με την Ουγγαρία στις 29 Μαρτίου είναι μόνο ο Στέφανος Αθανασιάδης από πλευράς ΠΑΟΚ.

Πάντως, ο Γιώργος Καραγκούνης τηλεφώνησε στον Έλληνα μέσο για να τον ενημερώσει γι΄αυτήν την απόφαση του Σέρχιο Μαρκαριάν πριν γίνουν γνωστοί οι εκλεκτοί του. Έτσι έδειξε... σεβασμό στον Τζιόλη με αυτή την κίνηση, η οποία ευχαρίστησε την πλευρά του ΠΑΟΚ, αν και εκτιμάται στις τάξεις του "Δικεφάλου" πως θα μπορούσε να κληθεί στην Εθνική.

Οι σκέψεις για καταγγελία

Στο μεταξύ, όσον αφορά το ματς του Πανθρακικού με τον ΠΑΟΚ, στην σύσκεψη του Σαββάτου θα γίνει έλεγχος στον αγωνιστικό χώρο από τους Ιωσηφίδη και Κωνσταντινίδη και πιθανόν και μέλους του τεχνικού τιμ των "ασπρόμαυρων", παρουσία του παρατηρητή της Λίγκας.

Στον ΠΑΟΚ, αν διαπιστώσουν πως δεν ευσταθούν τα όσα λέει η εταιρία που είναι υπεύθυνη για το γήπεδο, τότε σκοπεύουν να προχωρήσουν σε καταγγελία.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ