THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Τζέιμς Μίλνερ στο SMGO: "Γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ πριν από το πρώτο παιχνίδι"

Ο Τζέιμς Μίλνερ στο SMGO: "Γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ πριν από το πρώτο παιχνίδι"

Ο παίκτης των 626 συμμετοχών στην Premier League, Τζέιμς Μίλνερ, μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On για τις δύο μάχες με την ΑΕΚ και την ιδιαίτερη δουλειά που γίνεται στην Μπράιτον, μία ανερχόμενη δύναμη του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 

Κομμάτι της ιστορίας του αγγλικού ποδοσφαίρου ο Τζέιμς Μίλνερ που κουβαλάει στην πλάτη του 626 συμμετοχές στην Premier League μίλησε στην κάμερα του SPORT24 και την εκπομπή Show Must Go On για τις δύο αναμετρήσεις της Μπράιτον με την ΑΕΚ.

Ο πολύπειρος μέσος των Γλάρων με πολλά χρόνια παρουσίας στις Μάντσεστερ Σίτι και Λίβερπουλ σημείωσε πως η ομάδα του γνώριζε από την πρώτη στιγμή ότι η Ένωση θα είναι ένας δύσκολος αντίπαλος. Τόνισε πως στο διάβασμα που είχε γίνει οι παίκτες ήξεραν πριν από το πρώτο ματς ότι το σύνολο του Αλμέιδα δεν θα ήταν κάτι εύκολο, κάτι που πιστοποιήθηκε στην πρώτη μονομαχία επί βρετανικού εδάφους.

Ο Τζέιμς Μίλνερ στο SMGO: "Γνωρίζαμε πόσο καλή ομάδα είναι η ΑΕΚ πριν από το πρώτο παιχνίδι"


Από εκεί και πέρα ο πρωταθλητής Ευρώπης και Αγγλίας με την Λίβερπουλ μίλησε για την ιδιαίτερη, όπως τη χαρακτήρισε, δουλειά που γίνεται στην Μπράιτον, τον παθιασμένο Ρομπέρτο Ντε Τζέρμπι και τους πολλούς νέους ποδοσφαιριστές που έχει να επιδείξει η ομάδα του.

-Είδαμε δύο σκληρά ματς με την ΑΕΚ στην έδρα σας κι εδώ. Οι σκέψεις σου για τη νίκη απόψε και να μας περιγράψεις την ελληνική ομάδα που μετά από την κλήρωση θεωρήθηκε πως θα είναι τελευταία και τώρα παλεύει για μια θέση στο Europa Conference League.

"Πιστεύω πως είναι καλή ομάδα, το γνωρίζαμε από το πρώτο παιχνίδι και πριν από το πρώτο παιχνίδι πως θα είναι δύσκολο με το διάβασμα που κάναμε. Ξέραμε από την κλήρωση πως όλα τα ματς θα είναι σκληρά. Το γκρουπ ήταν πολύ ανταγωνιστικό. Θα μπορούσαμε να παίξουμε καλύτερα σήμερα. Παίξαμε άσχημα στο πρώτο ματς και είναι σημαντικό που πήραμε τη νίκη σήμερα".

-Βλέπουμε πως κάνετε κάτι ιδιαίτερο στην Μπράιτον. Πολλοί ταλαντούχοι παίκτες και έμπειροι ποδοσφαιριστές. Μπορείς να μας εξηγήσεις αυτό το μείγμα και πού μπορείτε να φτάσατε φέτος στην Ευρώπη;

"Είναι ένα ιδιαίτερο γκρουπ ποδοσφαιριστών ειλικρινά. Οι παίκτες θέλουν θέλουν να δουλέψουν σκληρά και να εξελιχθούν και πολλοί νέοι παίκτες που είναι σπουδαίο και η μίξη μεγάλων παικτών. Ο μάνατζερ είναι πολύ παθιασμένος και δίνει μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια και μας πιέζει να γινόμαστε καλύτεροι.

Είναι όμορφο να παίζω για το κλαμπ και το απολαμβάνω. Πρώτη σεζόν στην Ευρώπη, ποιος ξέρει; Θέλουμε να πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι, στόχο ήταν να περάσουμε τον όμιλο και τα καταφέραμε. Τώρα το επόμενο βήμα είναι να κερδίσουμε στο γκρουπ".

-Υπήρξε μια μικρή φασαρία μετά από τον αγώνα. Ήταν κάτι σπουδαίο ή δεν χρειάζεται σχολιασμό;

"Σίγουρα όχι, τίποτα τίποτα. Ο παίκτης ήταν απογοητευμένος κι αυτό ήταν."

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ