ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Τζέιμς ΜακΚλίν διαγνώστηκε με αυτισμό, το κοινοποίησε με ένα γλυκό μήνυμα στην κόρη του που βρίσκεται και εκείνη στο φάσμα

Ο Τζέιμς ΜακΚλίν διαγνώστηκε με αυτισμό, το κοινοποίησε με ένα γλυκό μήνυμα στην κόρη του που βρίσκεται και εκείνη στο φάσμα
Ο Τζέιμς ΜακΚλίν @ 2016 DARKO VOJINOVIC / AP IMAGES

Ο Τζέιμς ΜακΚλίν γνωστοποίησε σε όλους με ένα γλυκό μήνυμα με την κόρη του στο Instagram ότι διαγνώστηκε με αυτισμό. Ο 33χρονος Ιρλανδός μέσος παρατήρησε ότι έχει κοινά χαρακτηριστικά με την κόρη του, η οποία έχει την ίδια αναπτυξιακή διαταραχή.

Ο 33χρονος μέσος της Γουίγκαν και της εθνικής Ιρλανδίας, Τζέιμς ΜακΚλίν έκανε αποκάλυψη για την υγεία του με μια ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Instagram. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι είναι στο φάσμα του αυτισμού, όπως και η κόρη του και επέλεξε να το κάνει δημόσια στην παγκόσμια εβδομάδα ευαισθητοποίησης για τον αυτισμό.

Ο ΜακΚλίν στην ανάρτησή του ανέφερε μεταξύ άλλων ότι προχώρησε στις απαραίτητες εξετάσεις, καθώς έβρισκε αρκετά κοινά χαρακτηριστικά στον εαυτό του μαζί με την κόρη του.

"Όπως όλοι γνωρίζετε, η κόρη μου Γουίλοου - Άιβι είναι αυτιστική. Τα τελευταία τέσσερα χρόνια άλλαξαν τη ζωή μου με τον πιο εκπληκτικό τρόπο, αλλά και πολύ δύσκολο κατά καιρούς ως μπαμπάς της, βλέποντάς την να ξεπερνάει τόσα εμπόδια στη ζωή της και να μαθαίνει πώς να διαχειρίζεται τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει καθημερινά.

Όσο περισσότερα μαθαίναμε με την Έριν (σ.σ. σύζυγός του) για τον αυτισμό, τόσο περισσότερο αρχίσαμε να αναγνωρίζουμε ότι μοιάζω πολύ με τη Γουίλοου με περισσότερους τρόπους απ' ό,τι νομίζαμε. Βλέπω τόσα πολλά μικρά χαρακτηριστικά σε εκείνη που βλέπω και στον εαυτό μου, οπότε αποφάσισα να πάω και να κάνω μια αξιολόγηση ASD.

Ήταν ένα μικρό ταξίδι και τώρα που έχω τη διάγνωση νιώθω ότι ήρθε η ώρα να τη μοιραστώ, ειδικά αυτή την εβδομάδα. Σκέφτηκα για λίγο να το μοιραστώ δημόσια, καθώς το έκανα για την Γούιλοου - Άιβι για να της δώσω να καταλάβει ότι την καταλαβαίνω και ότι το να είναι αυτιστική δεν θα την εμποδίσει και δεν πρέπει ποτέ να την εμποδίσει να πετύχει τους στόχους και τα όνειρά της. Το κορίτσι του μπαμπά", έγραψε ο Τζέιμς ΜακΚλίν με μια γλυκιά φωτογραφία με την κόρη του.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ