THE SHOW MUST GO ON LIVE

Ο Τσούμπα Άκπομ στο Show Must Go On: "Καλή ομάδα η ΑΕΚ, όχι, όμως, σαν τον ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο"

Ο Τσούμπα Άκπομ στο Show Must Go On: "Καλή ομάδα η ΑΕΚ, όχι, όμως, σαν τον ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο"

Ο Τσούμπα Άκπομπ μίλησε στο Show Must Go On για τις δυσκολίες που είχε για τον Άγιαξ το ματς με την ΑΕΚ στην OPAP Arena ενώ δεν έκρυψε την επιθυμία του να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Ελλάδα όπου είχε ωραίες αναμνήσεις από τον ΠΑΟΚ.

Ο Τσούμπα Άκπομ είχε έντονη παρουσία στη χώρα μας φορώντας τη φανέλα του ΠΑΟΚ πριν από μερικά χρόνια και η φετινή σεζόν τον βρίσκει στον Άγιαξ, που τον απέκτησε το περασμένο καλοκαίρι μετά από την εξαιρετική παρουσία του στην Μίντλεσμπρο.

Το βράδυ της Πέμπτης (05/10) πήρε μέρος στη σκληρή μονομαχία του Αίαντα στην OPAP Arena απέναντι στην ΑΕΚ για την 2η αγωνιστική του 1ου ομίλου του Europa League, με τον Άγγλο φορ να καταθέτει την άποψή του για το ματς αλλά και για τον Δικέφαλο του Βορρά μιλώντας στο Show Must Go On.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Είναι δύο χρόνια που έφυγες από την Ελλάδα και τώρα επέστρεψες συναντώντας μία διαφορετική ΑΕΚ. Ποια είναι η άποψή σου γι' αυτή τη νέα ομάδα;

"Η ομάδα είναι καλή. Η ΑΕΚ ιστορικά είναι μία καλή ομάδα, όχι σαν τον ΠΑΟΚ που είναι σε άλλο επίπεδο. Είναι καλή ομάδα με ωραίο γήπεδο".

Πόσο δύσκολο ήταν το παιχνίδι;

"Ο αγώνας ήταν δύσκολος, η ατμόσφαιρα καλή. Προσπαθήσαμε να παίξουμε και δυστυχώς ισοφαριστήκαμε αλλά θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι στο σπίτι μας".

Πώς βίωσες αυτή την περίεργη περίοδο στον Άγιαξ;

"Αργά, αλλά με έμφαση θα χτίσουμε την αυτοπεποίθησή μας. Ήρθαν πολλοί παίκτες και πολλοί άνθρωποι στην ομάδα. Είναι η μετάβαση..."

Πώς είναι να είσαι πίσω στην Ελλάδα;

"Είναι πολύ καλό. Να ακούω τη γλώσσα, τους ανθρώπους. Μου λείπουν".

Συνεχίζεις να βλέπεις τον ΠΑΟΚ;

"Πάντα βλέπω τα highlights κάθε αγώνα. Συνεχίζω να μιλάω μερικές φορές με τον προπονητή".

Έκανες τη μεταγραφή στον Άγιαξ, αλλά είχατε μία κρίση στην ομάδα. Ποιες είναι οι προσδοκίες σου;

"Ήταν δύσκολη αρχή. Παίρνουμε την κάθε μέρα ξεχωριστά. Προσπαθούμε να χτίσουμε και να γίνουμε καλύτεροι. Αυτό είναι που κάνουμε".

Να σε περιμένουμε πίσω στην Ελλάδα;

"Κάποια μέρα σίγουρα. Μου λείπει αυτό το μέρος. Είναι σαν το σπίτι μου..."

Μόνο για τον ΠΑΟΚ;

"Μόνο για τον ΠΑΟΚ!"

TAGS THE SHOW MUST GO ON LIVE ΑΓΙΑΞ EUROPA LEAGUE ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ