ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Τσόρι αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Μίτσελ: "Είναι ο πλέον κατάλληλος, ξέρει να χειρίζεται τους κλασάτους παίκτες"

Ο Τσόρι αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Μίτσελ: "Είναι ο πλέον κατάλληλος, ξέρει να χειρίζεται τους κλασάτους παίκτες"
24 MEDIA CREATIVE TEAM / KONSTANTINOS BADOUNAS

Ο Τσόρι Ντομίνγκες, μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Μίτσελ, με τον οποίον συνεργάστηκαν στην πρώτη θητεία του Ισπανού προπονητή στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Ο Τσόρι Ντομίνγκες αποτελεί μια από τις πιο εμβληματικές μορφές της σύγχρονης ιστορίας του Ολυμπιακού, φορώντας μάλιστα και το περιβραχιόνιο του αρχηγού. Ο Αργεντινός φόρεσε την ερυθρόλευκη φανέλα από το 2013 ως το 2017 και η παρουσία του συνοδεύτηκε με τίτλους και επιτυχίες.

Με τον Μίτσελ, ο οποίος επιστρέφει στον πάγκο των Πειραιωτών, είχε μια άψογη συνεργασία ως το 2015, όταν και ο Ισπανός κόουτς απομακρύνθηκε από την τεχνική ηγεσία. Τον γνωρίζει όσο λίγοι, τον ζούσε καθημερινά, ξέρει κάθε πτυχή του χαρακτήρα του και της προσωπικότητάς του.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Ο Τσόρι μίλησε αποκλειστικά στο SPORT24 για τον Μίτσελ και εκφράστηκε με τα καλύτερα λόγια για τον 59χρονο κόουτς. Ο ίδιος θεωρεί ότι ο Ολυμπιακός έκανε την καλύτερη επιλογή και είναι πεπεισμένος ότι θα έχει μια επιτυχημένη θητεία.

Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μίτσελ είναι ο πλέον κατάλληλος, γιατί ξέρει να χειρίζεται καλά τους παίκτες, ειδικά τους κλασάτους

"Είμαι πεπεισμένος ότι ο Μίτσελ είναι ο πλέον κατάλληλος. Το απέδειξε στο παρελθόν και το έχει δείξει ότι γνωρίζει την ομάδα. Μακάρι να του δώσουν τα εργαλεία και τον χρόνο και την ηρεμία να δουλέψει", μας είπε αρχικά ο Ντομίνγκες, σχολιάζοντας την επιστροφή του Μίτσελ στη χώρα μας και συνέχισε για τα ατού του:

"Ξέρει να χειρίζεται πολύ καλά τους παίκτες και ειδικά τους κλασάτους παίκτες. Είναι ένας άνθρωπος που προκαλεί συμπάθεια στον ποδοσφαιριστή και καταφέρνει να του πάρει το 100%. Αν λάβουμε υπόψιν ότι ήταν μέλος της Ρεάλ Μαδρίτης και σημαντικό κομμάτι της ιστορίας της, ξέρει τι πάει να πει αποδυτήρια με μεγάλα ονόματα".

Μου έμαθε πάρα πολλά, όπως το να βλέπω και να αναλύω τα παιχνίδια από άλλη οπτική

Η πρωτή θητεία του αποτελεί... οδηγό για τον ίδιο σύμφωνα με τον Τσόρι, ο οποίος αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους συνύπαρξη: "Ο Μίτσελ έκανε πολύ καλή δουλειά την πρώτη φορά στον Ολυμπιακό και γι' αυτό έχει καλές πιθανότητες να συνεχίσει να την κάνει. Ο Μίτσελ πήρε από εμένα πολύ καλά πράγματα, μου έμαθε πάρα πολλά όπως το να βλέπω και να αναλύω τα παιχνίδια από άλλη οπτική".

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Τέλος, γνωρίζει καλά την πίεση και τις απαιτήσεις που έχει ένα κλαμπ όπως ο Ολυμπιακός και παίκτες - σταρ σαν τους Χάμες και Μαρσέλο καλούνται να ανταποκριθούν στις προσδοκίες που υπάρχουν: "Ο Ολυμπιακός είναι ένα πάρα πολύ απαιτητικό κλαμπ, που πρέπει πάντα να κερδίζεις και έχει δύο παίκτες πολύ υψηλού επιπέδου όπως είναι ο Χάμες Ροντρίγκες και ο Μαρσέλο. Θα δούμε πώς θα δράσουν απέναντι σε αυτές τις απαιτήσεις που έχει πάντα ο Ολυμπιακός".

Παρακολουθήστε την έκτακτη εκπομπή για την πρόσληψη του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό:

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ