ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ

Ο Τσιμίκας ξέσπασε σε κλάματα στο αντίο του Φιρμίνο

Ο Κώστας Τσιμίκας πλάνταξε στο κλάμα μετά το τέλος του Λίβερπουλ - Άστον Βίλα
Ο Κώστας Τσιμίκας πλάνταξε στο κλάμα μετά το τέλος του Λίβερπουλ - Άστον Βίλα PRINT SCREEN

Ο Κώστας Τσιμίκας συγκινήθηκε στην εκδήλωση για το αντίο της Λίβερπουλ στο Φιρμίνο μετά το ματς με την Άστον Βίλα και μάλιστα πλάνταξε στο κλάμα.

Η Λίβερπουλ και ο κόσμος της αποχαιρέτησαν τον Φιρμίνο μετά το εντός έδρας παιχνίδι με την Άστον Βίλα που έληξε ισόπαλο 1-1 με τον Βραζιλιάνο μάλιστα να ισοφαρίζει.

Μετά το τέλος του αγώνα οι "κόκκινοι" είχαν ετοιμάσει μια μικρή εκδήλωση για να πουν αντίο με... τιμές στον Φιρμίνο, αλλά και στους Μίλνερ, Κεϊτάρ και Τσάμπερλεϊν.

Ο Κώστας Τσιμίκας δεν άντεξε και πλάνταξε στο κλάμα, ενώ έβαλε τη φανέλα στο πρόσωπο του για να μην φαίνεται.

Υπάρχει μάλιστα και ένα ακόμη βίντεο που δείχνει τους παίκτες της Λίβερπουλ παραταγμένους ώστε να χειροκροτήσουν τον Φιρμίνιο και να κάνουν pasilloμε τον Έλληνα μπακ να μην μπορεί να σταθεί όρθιος και να φαίνεται ιδιαίτερα συγκινημένος απ' όσα έγιναν στον αγωνιστικό χώρο του Άνφιλντ.

Οι αντιδράσεις του Τσιμίκα ανήσυχησαν τους οπαδούς της Λίβεπουλ, που σχόλιαζαν στο twitter πως ίσως μια τόση έντονη αντίδραση φανερώνει πως ίσως και ο ίδιος αποχωρήσει από τον Άνφιλντ το καλοκαίρι.

Βέβαια για να συμβεί κάτι τέτοιο δεν θα φύγει ως ελεύθερος όπως ο Φιρμίνο, αλλά με μετραγραφη αφού ο 27χρονος αριστερός μπακ έχει συμβόλαιο μέχρι το 2025.

TAGS ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ