SPORTS & GOSSIP

Ο Τσιμίκας έδωσε συμβουλές στον Βίκτωρα Βερνίκο λίγο πριν τη συμμετοχή του στην Eurovision

Ο Τσιμίκας έδωσε συμβουλές στον Βίκτωρα Βερνίκο λίγο πριν τη συμμετοχή του στην Eurovision
PRINT SCREEN GLOMEX/ΕΡΤ

Ο Κώστας Τσιμίκας συναντήθηκε με τον Βίκτωρα Βερνίκο, ο οποίος θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη φετινή Eurovision, και θέλησε να του δώσει χρήσιμες συμβουλες με δεδομένο πως ο διαγωνισμός διεξάγεται στο "σπίτι του", το Λίβερπουλ.

Ο φετινός διαγωνισμός της Eurovision διεξάγεται στο Λίβερπουλ και τη χώρα μας θα εκπροσωπήσει ο νεαρός Βίκτωρας Βερνίκος, με έναν άνθρωπο που γνωρίζει πλέον πολύ καλά το μεγάλο αγγλικό λιμάνι να αναλαμβάνει δράση.

Αυτός είναι ο Κώστας Τσιμίκας, με τον αριστερό μπακ των ρεντς του Γιούργκεν Κλοπ να συναντιέται με τον εκπρόσωπο της χώρας μας στο θεσμό, λίγα 24ωρα πριν τη συμμετοχή του στον ημιτελικό (11/5) και να του δίνει χρήσιμες συμβουλές για να έρθει η επιτυχία:

"Για να σε αγαπήσουν οι άνθρωποι του Λίβερπουλ πρέπει να δώσεις τον καλύτερο σου εαυτό και να είσαι χαρούμενος. Ολοι οι άνθρωποι είναι πολύ φιλόξενοι, αγαπάνε ό,τι και να κάνουν.

Μια συμβουλή είναι να είσαι ο εαυτός σου και να κάνεις αυτό που κάνεις όσο καλύτερα μπορείς. Να μην τα παρατάς ποτέ και να αγωνίζεσαι καθημερινά γι' αυτό που αγαπάς. Να ψάχνεις και να κάνεις τα όνειρά σου πραγματικότητα", τόνισε αρχικά ο διεθνής αριστερός μπακ, και συμπλήρωσε απευθυνόμενος στον νεαρό τραγουδιστή:

"Να εξελίσσεσαι γιατί για εμένα αυτό ήταν το πιο σημαντικό. Εγώ ψαχνόμουν να εξελιχθώ ως ποδοσφαιριστής, να κάνω τα πάντα καλύτερα. Οπότε αυτή είναι η συμβουλή μου προς τα εσένα. Εχω δει ότι αυτό που κάνεις το αγαπάς πολύ.

Η Γιουροβίζιον είναι ένα πολύ μεγάλο σκαλοπάτι για εσένα. Τώρα είναι στο χέρι σου να προοδεύσεις, να τραγουδήσεις όσο πιο καλά μπορείς και να πας όσο πιο ψηλά γίνεται. Θα δω φέτος Γιουροβίζιον επειδή θα είσαι εσύ. Θα σαπορτάρω όσο μπορώ κι εγώ".

TAGS SPORTS & GOSSIP ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΜΙΚΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ