Ο Τσιμίκας αγοράζει σπίτι στη Γλυφάδα

Όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Box2Box by Betsson, ο Κώστας Τσιμίκας προχωράει στην αγορά σπιτιού στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.
Ο Κώστας Τσιμίκας δεν φαίνεται πως βρίσκεται στα πλάνα του Τζαν Πιέρο Γκασπερίνι στη Ρόμα, καθώς δεν έχει καταφέρει να κερδίσει την εμπιστοσύνη του Ιταλού προπονητή, με αποτέλεσμα τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας να αναφέρουν πως δεν αποκλείεται να υπάρξει διακοπή του δανεισμού του από τη Λίβερπουλ.
Μάλιστα, την ίδια στιγμή, όπως αποκαλύφθηκε από την εκπομπή Box2Box by Betsson, με τους Ηλία Καλλονά και Αντώνη Οικονομίδη, ο 29χρονος διεθνής αριστερός μπακ προχωρά στην αγορά σπιτιού στα Νότια Προάστια και συγκεκριμένα στη Γλυφάδα.
Μένει να φανεί αν η συγκεκριμένη κίνηση αφορά το άμεσο μέλλον του ή είναι μία επενδυτική κίνηση με ορίζοντα, αφού πλέον οι επιλογές που έχει στην καριέρα του είναι είτε η συνέχεια σε κάποιο άλλο πρωτάθλημα του εξωτερικού είτε η επιστροφή στην Ελλάδα.