UEFA

Ο Τσέφεριν ανυπομονεί να συνεργαστεί με τον Ελ Κελαϊφί

Ο Τσέφεριν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου της UEFA
Ο Τσέφεριν σε έκτακτη συνέντευξη Τύπου της UEFA Ⓒ 2021 RICHARD JUILLIART/UEFA VIA AP

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο νέος πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Ένωσης συλλόγων (ECA) και ο ισχυρός άνδρας της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, ανυπομονεί να συνεργαστεί μαζί του.

Ο Αντρέα Ανιέλι παραιτήθηκε από τη θέση του προέδρου της ECA, πρωτοστατώντας στην κίνηση των 12 για τη δημιουργία της European Super League που αποδείχθηκε μεγάλο φιάσκο, με τη θέση του να μένει κενή.

Ο Νασέρ Αλ Κελαϊφί είναι ο άνθρωπος που τον αντικατέστησε στην Ευρωπαϊκή Ένωση συλλόγων και ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν, υποδέχθηκε με ικανοποίηση την εξέλιξη αυτή, εγκωμιάζοντας τον ισχυρό άνδρα της Παρί.

"Θα ήθελα να συγχαρώ την ECA, που επέλεξε τον Νασέρ ως νέο πρόεδρο. Το ποδόσφαιρο χρειάζεται καλούς ανθρώπους σε ηγετικές θέσεις και ο Νασέρ, έχει δείξει ότι είναι ικανός να φροντίζει τα συμφέροντα περισσότερων συλλόγων από τον δικό του, στοιχείο που θα πρέπει να αποτελεί προϋπόθεση για τη θέση του προέδρου της ECA.

Ανυπομονώ να συνεργαστώ μαζί του για να διαμορφώσει το μέλλον των ποδοσφαιρικών συλλόγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Είναι ένας άνθρωπος, τον οποίο μπορώ να εμπιστευτώ", έγραψε χαρακτηριστικά στο twitter.

ⓒ 2021 Richard Juilliart/UEFA via AP

TAGS UEFA ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΡΙ ΣΕΝ-ΖΕΡΜΕΝ EUROPEAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ