ΚΥΠΡΟΣ

Ο Τσάβι Ρόκα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών γιατί χτύπησε διαιτητή και έσπρωξε αντίπαλο προπονητή

Ο Τσάβι Ρόκα τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών γιατί χτύπησε διαιτητή και έσπρωξε αντίπαλο προπονητή
Ο Τσάβι Ρόκα INTIME

Ο πρώην τεχνικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, Τσάβι Ρόκα, τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, γιατί έσπρωξε τον αντίπαλο προπονητή και χτύπησε τον τέταρτο διαιτητή στον αγώνα με τον Απόλλωνα.

Βαριά καμπάνα έριξε το πειθαρχικό όργανο της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου στον πρώην τεχνικό διευθυντή του Παναθηναϊκού και νυν της ΑΕΚ Λάρνακας, Τσάβι Ρόκα.

Συγκεκριμένα ο Ισπανός τιμωρήθηκε με αποκλεισμό έξι μηνών από τα γήπεδα, γιατί έσπρωξε τον αντίπαλο προπονητή αλλά χτύπησε και τον τέταρτο διαιτητή.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Κυπριακής Ομοσπονδίας ποδοσφαίρου: "(3) του ROCA MATEO JAVIER, Άλλο Προσωπικό της ΑΕΚ που επέδειξε αντιαθλητική συμπεριφορά μετά το τέλος του αγώνα κατά την είσοδο στα αποδυτήρια προς τον προπονητή της αντίπαλης ομάδας (τον έσπρωχνε) και ακολούθως επιτέθηκε στον 4ο διαιτητή του αγώνα τον οποίο κτύπησε στη κοιλιακή χώρα με τον αγκώνα και τον κτύπησε στο λαιμό με το χέρι του) κατά παράβαση των άρθρων 4(γ) και 9(ε) και 9(η) των Πειθαρχικών Κανονισμών της ΚΟΠ

Απόφαση: Πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού μέχρι τις 23 Σεπτεμβρίου 2023.

TAGS ΚΥΠΡΟΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ