SPORTS & GOSSIP

Ο Τούχελ παίρνει διαζύγιο μετά από 13 χρόνια γάμου

Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022
Ο Τόμας Τούχελ στον πάγκο της Τσέλσι κατά τη διάρκεια του τελικού του Παγκοσμίου Κυπέλλου Συλλόγων | 12 Φεβρουαρίου 2022 @2022 MHASSAN AMMAR/AP IMAGES

Η συγκεκριμένη χρονική περίοδος μόνο εύκολη δεν είναι για τον Τόμας Τούχελ αφού πέρα από τις τεράστιες διοικητικές αλλαγές στην Τσέλσι έχει να διαχειριστεί και το χωρισμό του με την επί 13 χρόνια σύντροφό του και μητέρα των παιδιών του.

Ο Τόμας Τούχελ προσπαθεί να κρατήσει την ομάδα της Τσέλσι ενωμένη σε μία δύσκολη για αυτήν περίοδο, όπου ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς είναι στην πόρτα της εξόδου (λόγω των κυρώσεων που του έχει επιβάλλει η κυβέρνηση του Ηνωμένου Βασιλείου) και ο σύλλογος αναζητεί νέο ιδιοκτήτη, την ίδια ώρα ωστόσο καλείται να διαχειριστεί τη διάλυση του γάμου του.

Όπως αποκάλυψε με δημοσίευμά της η "Daily Mail", την περασμένη εβδομάδα η σύζυγος του Γερμανού προπονητή των μπλε, Σίσι, άρχισε τις νομικές διαδικασίες για την έκδοση διαζυγίου, με ανθρώπους από το στενό περιβάλλον του ζευγαριού να υποστηρίζουν πως εξαντλήθηκε κάθε προσπάθεια μέχρι να οδηγηθούν σε αυτή τη λύση.

"Η Σίσι και ο Τόμας προσπάθησαν να αποφύγουν το χωρισμό όμως στο τέλος δεν υπήρχε άλλη λύση. Είναι κάτι πολύ άσχημο και τώρα αμφότεροι έχουν ως απόλυτη προτεραιότητα τις κόρες τους. Τα χαρτιά κατατέθηκαν την περασμένη εβδομάδα για να βγει το διαζύγιο", ανέφερε στο αγγλικό μέσο μία ανώνυμη πηγή που βρίσκεται κοντά στο ζευγάρι.

Ο προπονητής των πρωταθλητών Ευρώπης είχε ενωθεί με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του Σίσι πριν από 13 χρόνια, με την πρώην δημοσιογράφο να μετακομίζει τον περασμένο Αύγουστο στην Αγγλία, επτά μήνες μετά από τον Γερμανό, και να μένει αρχικά σε ξενοδοχείο πριν εγκατασταθεί στο Κόμπαμ (εκεί βρίσκεται το προπονητικό κέντρο της Τσέλσι) μαζί με την οικογένειά της.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι πολύ πιθανό να διεκδικήσει το ήμισυ της περιουσίας του ζευγαριού, κάτι που θα στοιχίσει πολύ στον Τόμας Τούχελ, αν αναλογιστεί κάποιος ότι μόνο από το συμβόλαιο που υπέγραψε τον Ιανουάριο του 2021 με την Τσέλσι, απολαμβάνει ετήσιες απολαβές ύψους 7 εκατομμυρίων λιρών.

TAGS SPORTS & GOSSIP ΤΣΕΛΣΙ ΑΓΓΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ