GAME NIGHT

Ο Τομ Φαν Βέερτ στην Game Night: "Έχουμε ακόμη ένα παιχνίδι, να το κάνουμε πολύ μεγάλο για την ιστορία της ΑΕΚ"

Ο Φαν Βερτ στην Game Night
Ο Φαν Βερτ στην Game Night PRINT SCREEN

Ο Τομ Φαν Βέερτ μίλησε στην Game Night και τον Μάνο Ναβροζίδη τονίζοντας πως ο τίτλος δεν είναι ακόμη 100% σίγουρος για την ΑΕΚ και απομένει ένα ακόμη παιχνίδι.

Η ΑΕΚ επικράτησε 2-1 του Άρη και απέχει έναν πόντο από τον τίτλο, με τον Τομ Φαν Βέερτ να πετυχαίνει το γκολ της ισοφάρισης. Ο Ολλανδός κεντρικός επιθετικός μίλησε στην Game Night και τον Μάνο Ναβροζίδη μετά το τέλος της αναμέτρησης τονίζοντας πως απομένει ένα παιχνίδι για σιγουρέψει η Ένωση τον τίτλο.

Οι δηλώσεις του Φαν Βέερτ:

Για το αν ήταν το καλύτερο γκολ της ιστορίας του: "Ήταν το πιο σημαντικό".

Για το τι σκέφτεται από εδώ και πέρα και αν τελείωσε: "Όχι, γιατί δεν είναι 100% σίγουρο. Πρέπει να το σιγουρέψουμε και την Κυριακή έχουμε την ευκαιρία να το κάνουμε. Έτσι, έχουμε ένα ακόμη παιχνίδι να παίξουμε και να το κάνουμε πολύ μεγάλο για την ιστορία της ΑΕΚ".

Για το πώς περιμένει την OPAP Arena: "Νομίζω θα είναι μία στιγμή που στο ποδόσφαιρο ως παίκτης, όταν δουλεύεις κάθε μέρα και έχεις στο μυαλό σου κάθε σκληρή στιγμή σκέφτεσαι ότι μία μέρα ίσως να γίνεις πρωταθλητής και ότι θα έχεις αντίκτυπο σε μία τέτοια μεγάλη ομάδα. Θα είναι φανταστικά".

Δείτε την Game Night:

TAGS GAME NIGHT ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ