ΑΓΓΛΙΑ

Ο θρυλικός Ρομπέρτο Κάρλος θα παίξει στο τοπικό πρωτάθλημα του Σριούσμπερι

Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αμυντικος, Ρομπέρτο Κάρλος
Ο Βραζιλιάνος παλαίμαχος αμυντικος, Ρομπέρτο Κάρλος @2016 MATT DUNHAM/AP IMAGES

Επτά χρόνια αφότου κρέμασε τα ποδοσφαιρικά παπούτσια του ο Ρομπέρτο Κάρλος επιστρέφει στη δράση για ένα και μόνο παιχνίδι, φορώντας τη φανέλα της Bull in the Barne United που συμμετέχει στο τοπικό πρωτάθλημα του Σριούσμπερι.

Στη ζωή και στον αθλητισμό πρέπει να κάνεις όνειρα και να βάζεις στόχο να τα πραγματοποιήσεις αφού όταν το καταφέρνεις, η ηθική ικανοποίηση που παίρνεις είναι απίστευτη.

Κάπως έτσι θα πρέπει να αισθάνονται οι άνθρωποι της μικρής πλην τίμιας Bull in the Barne United που παίρνει μέρος στο τοπικό πρωτάθλημα του Σριούσμπερι, με τους ανθρώπους της να παίρνουν μέρος στον διαγωνισμό "EBay Dream Transfer" (ένα από αρκετά ενδιαφέροντα πρότζεκτ του Ebay) και να βγαίνουν αναπάντεχα νικητές.

Το αποτέλεσμα; Συμμετείχαν στο διαγωνισμό καταθέτοντας το συμβολικό ποσό των 5 ευρώ για να έχουν την ελπίδα να υπογράψουν έναν επαγγελματία στην ομάδα τους και το φινάλε του διαγωνισμού τους βρήκε να κερδίζουν, για να δουν το όνειρό τους να γίνεται πραγματικότητα σε ματς της District Sunday Football League (τοπικό πρωτάθλημα του Σριούσμπερι).

Όσο για τον επαγγελματία που θα κάνει τους παίκτες της ομάδας να... ανατριχιάσουν βλέποντάς τον δίπλα τους, αυτός δεν είναι άλλος από τον Ρομπέρτο Κάρλος, με την Bull in the Barne United να ανακοινώνει πως ο 48χρονος πλέον Βραζιλιάνος και ένας από τους καλύτερους αριστερούς μπακ στον κόσμο στην εποχή του, θα φορέσει τη φανέλα της μπαίνοντας σε παιχνίδι της ως αλλαγή.

TAGS ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ