ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Τεν Χαχ υπερασπίστηκε τον Ονανά: "Στο ποδόσφαιρο γίνονται λάθη"

Ο Έρικ Τεν Χαχ στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ
Ο Έρικ Τεν Χαχ στη συνέντευξη Τύπου της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 2023 AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER

Ο Έρικ Τεν Χαχ ύψωσε ασπίδα προστασίας στον Αντρέ Ονανά μετά το λάθος του στο πρώτο γκολ της Μπάγερν απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ηττήθηκε 4-3 από την Μπάγερν στο Μόναχο για την πρώτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ, έπειτα από λάθος του Ονανά, ο οποίος έχασε την μπάλα μέσα από τα χέρια του μετά το σουτ του Σανέ.

Ο τερματοφύλακας των κόκκινων διαβόλων ανέλαβε την ευθύνη στις δηλώσεις του. Όμως ο προπονητής του Έρικ τεν Χαχ ύψωσε ασπίδας προστασίας και τον υπερασπίστηκε.

"Νομίζω πως δείχνει ότι παίρνει την ευθύνη και φανερώνει προσωπικότητα, η οποία είναι απαραίτητη για να σε πάει στο κορυφαίο επίπεδο. Ωστόσο δεν αφορά μόνο σ' εκείνον, αφορά συνολικά στην απόδοση της ομάδας. Πρέπει να τον υποστηρίξουμε στο γήπεδο, να τον βοηθήσουμε.

Αφορά σε όλους τους παίκτες στον αγωνιστικό χώρο. Θα πρέπει να καταλάβουν πως και οι έντεκα βρίσκονται στο ίδιο 'πλοίο'. Στο ποδόσφαιρο πάντα θα γίνονται λάθη, έτσι μην το κάνουμε μεγαλύτερο. Όπως είπα ήδη, δεν ήταν μόνο ο Αντρέ" ανέφερε συγκεκριμένα.

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΑΓΓΛΙΑ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ