100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος στο SPORT24: "Είμαι ευλογημένος για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ, αυτό που συνέβη σήμερα ήταν συγκλονιστικό"

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος στο SPORT24: "Είμαι ευλογημένος για την αγάπη του κόσμου της ΑΕΚ, αυτό που συνέβη σήμερα ήταν συγκλονιστικό"
PRINT SCREEN

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος μίλησε στον Θωμά Τζουβάρα και στο SPORT24 έξω από την OPAP Arena και μοιράστηκε τις σκέψεις του τόσο για την επέτειο των 100 χρόνων της ΑΕΚ, όσο και για την αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο της ομάδας.

Ο Τάκης Καραγκιοζόπουλος αποτελεί σημαία της ΑΕΚ με διαρκή παρουσία σε βάθος 12 χρόνων με τη κιτρινόμαυρη φανέλα. Στις μνήμες των φιλάθλων της "Ένωσης" έχει μείνει χαραγμένο το γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό και χάρισε το πρωτάθλημα του 1989 στον "Δικέφαλο", βάζοντας τέλος στα πέτρινα χρόνια του συλλόγου.

Ο εμβληματικός παλαίμαχος ποδοσφαιριστής μίλησε στην ειδική εκπομπή του SPORT24 και στον Θωμά Τζουβάρα, ανέτρεξε στην αλησμόνητη στιγμή στα τέλη της δεκαετίας του '80, μίλησε για την μεγάλη αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπο του και έστειλε το δικό του μήνυμα για την επέτειο των 100 χρόνων της ΑΕΚ.

Για την αγάπη του κόσμου: "Η αγάπη του κόσμου σημαίνει πολλά πράγματα για εμένα. Είμαι ευτυχισμένος και ευλογημένος που έπαιξα σε αυτή την ομάδα για 12 χρόνια. Πήρα πρωτάθλημα, πήρα Κύπελλο, αλλά το σημερινό είναι κάτι συγκλονιστικό. Εύχομαι να βιώσουν κάτι αντίστοιχο και άλλοι ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε αυτή την ομάδα".

Για το αν θα ήθελε να πετύχει στην OPAP Arena αντί για το ΟΑΚΑ το ιστορικό γκολ του 1989: "Μακάρι να μπορούσα, αλλά έχει μεγάλη διαφορά. Έκείνο έχει την αξία του, γιατί ήταν μετά από δέκα πέτρινα χρόνια πήραμε το πρωτάθλημα. Όλα έχουν τον καιρό τους και το χρόνο τους. Μακάρι να μπορούσα να παίξω εδώ, αλλα, πλέον, λόγω ηλικίας, δεν με παίρνει".

Για την επέτειο των 100 χρόνων: "Η ΑΕΚ είναι ιδέα και βλέπετε τι γίνεται από το πρωί εδώ στη Νέα Φιλαδέλφεια. Εύχομαι η ομάδα να τα χιλιάσει και να μεταδίδει πάντα το πνεύμα της αγάπης, της συναδελφικότητας και βέβαια να ζήσει μεγάλες στιγμές, που είμαι σίγουρος ότι θα ζήσει".

TAGS 100 ΧΡΟΝΙΑ ΑΕΚ ΑΕΚ ΑΕΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ