ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον αποσύρθηκε από την προπονητική δράση για λόγους υγείας

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον αποσύρθηκε από την προπονητική δράση για λόγους υγείας
@2019 KAMRAN JEBREILI/AP IMAGES

Ο άλλοτε προπονητής των Λάτσιο και Ρόμα, Σβεν-Γκόραν Έρικσον, ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει από τη θέση του συνεργάτη της Κάρλσταντ Φούτμπολ, κάνοντας γνωστό πως αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα υγείας.

Ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον έχει ζήσει έντονες στιγμές στα γήπεδα τόσο σε συλλογικό επίπεδο με τις Ρόμα και Λάτσιο όσο και σε διεθνές, στον πάγκο της εθνικής Αγγλίας, ενώ το τελευταίο διάστημα δραστηριοποιήθηκε στην πατρίδα του, ως συνεργάτης του τεχνικό τιμ της Κάρλσταντ Φούτμπολ.

Ωστόσο, τη συγκεκριμένη ενασχόληση δεν θα την ακολουθεί πλέον, με τον ίδιο να κάνει γνωστό μέσω της ιστοσελίδας του συλλόγου της πατρίδας του πως θα χρειαστεί να αποσυρθεί για λόγους υγείας.

"Εγώ, ο Σβεν-Γκόραν Έρικσον, αποφάσισα, εξαιτίας προβλημάτων υγείας που είναι υπό εξέταση, να περιορίσω τις επαγγελματικές υποχρεώσεις μου στην παρούσα φάση.

Θα συγκεντρωθώ στο θέμα της υγείας μου, στην οικογένειά μου και σε περιορισμένες υποχρεώσεις της Κάρλσταντ. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη που μου έχουν δώσει οι φίλοι μου και οι γνωστοί μου από τον κόσμο του ποδοσφαίρου και ζητώ από αυτούς να σεβαστούν την απόφασή μου και την ιδιωτικότητά μου", ανέφερε ο 75χρονος Σουηδός προπονητής.

"Έχει μία αρρώστια και αυτό σημαίνει πως έχει περιορισμένη δυνατότητα να είναι ο Σβένις που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε", δήλωσε ο δικηγόρος του, Άντερς Ρούνεμπερ στην εφημερίδα "Sportladet", με το εν λόγω μέσο να αναφέρει σε σχετικό της δημοσίευμα πως πριν από περίπου δύο εβδομάδες υπήρχε επιδείνωση στην υγεία του πολύπειρου προπονητή.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ