ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

"Ο Στραματσόνι μένει στον Παναθηναϊκό με όρους"

"Ο Στραματσόνι μένει στον Παναθηναϊκό με όρους"

Ο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο αποκαλύπτει τον όρο του Στραματσόνι στον Αλαφούζο για την παραμονή δύο ποδοσφαιριστών και την απόκτηση άλλων δύο από την Ιταλία. Διαβάστε στο Sport24.gr. (VIDEO)

Στην απόφαση του Αντρέα Στραματσόνι να επεκτείνει τη συνεργασία του με τον Παναθηναϊκό έως τον Ιούνιο του 2018, αναφέρεται στο blog του ο Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο. Στο κείμενο του επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ του Sport24.gr, που είχε αποκαλύψει ότι ο 39χρονος κόουτς συμφώνησε υπό προϋποθέσεις, με τον Γιάννη Αλαφούζο.

Ο Ντι Μάρτζιο ισχυρίζεται ότι ο Στραματσόνι έχει προβλέψει όρο στο νέο συμβόλαιο που θα συναφθεί, ώστε να έχει τις νομικές εγγυήσεις ότι θα υλοποιηθούν οι επιθυμίες του. Κάτι που αν ισχύει, αποδεικνύει έμπρακτα ότι ο Γιάννης Αλαφούζος τον πιστεύει και προτίθεται να ικανοποιήσει τα αιτήματα του.

Περαιτέρω, το ρεπορτάζ του Ντι Μάρτζιο υποστηρίζει ότι ο Στραματσόνι έθεσε "απαγορευτικό" στην πώληση των Μάρκους Μπεργκ και Κάρλος Ζέκα, τους οποίους θεωρεί απαραίτητους στον σχεδιασμό του. Ακόμα, με βάση την πληροφόρηση του ρεπόρτερ, έχει ζητήσει την απόκτηση του Βίκτορ Ιμπάρμπο από την Κάλιαρι.

Επιπροσθέτως, το όνομα που φέρνει στην επικαιρότητα ο Ντι Μάρτζιο ως στόχο του προπονητή του Παναθηναϊκού, είναι ο 36χρονος αμυντικός χαφ από το Μάλι, Σεϊντού Κεϊτά. Ο ποδοσφαιριστής της Ρόμα μένει ελεύθερος στο τέλος Ιουνίου και ο "Στράμα" ενδιαφέρεται να τον φέρει στην Αθήνα.

Ο Κεϊτά έχει εξαιρετικό βιογραφικό, έχοντας αγωνιστεί ακόμα στις Μπαρτσελόνα, Βαλένθια, Σεβίλη, Μαρσέιη και Λανς, ενώ έχει στην τροπαιοθήκη του 2 κατακτήσεις Champions League. Ακόμα, είναι ο εν ενεργεία αρχηγός της Εθνικής ομάδας του Μάλι, έχοντας 102 συμμετοχές. Φέτος, παρά το προχωρημένο της ηλικίας του, είχε 23 συμμετοχές με 1.632 λεπτά.

TAGS ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ