ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

Ο Στέφαν Σβαμπ στο SPORT24: "Είμαστε απογοητευμένοι, μπορούσαμε να τα πάμε καλύτερα στη χρονιά"

Ο Στέφαν Σβαμπ
Ο Στέφαν Σβαμπ INTIME

Ο Στέφαν Σβαμπ έκανε τον απολογισμό της φετινής σεζόν του ΠΑΟΚ στο SPORT24 και παραδέχθηκε ότι η ομάδα του δεν ήταν αυτή που έπρεπε για να διεκδικήσει περισσότερα από αυτά που τελικά πέτυχε.

Ο Στέφαν Σβαμπ ήταν απογοητευμένος, όπως και όλη η ομάδα του ΠΑΟΚ, μετά την ήττα από την ΑΕΚ στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας Novibet.

Ο Αυστριακός μέσος τόνισε ότι η ομάδα είναι απογοητευμένοι και καταλαβαίνει τον κόσμο για την πίκρα του, τονίζοντας ότι μπορούσαν να πάνε καλύτερα στη σεζόν, αν και τελικά δεν τα κατάφεραν.

Για την ήττα στον τελικό: "Ξεκινήσαμε αρκετά καλά το παιχνίδι, ο αντίπαλος δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, είχαμε τα πάντα υπό έλεγχο. Χάσαμε τις πρώτες δύο- τρεις ευκαιρίες στο 0-0. Ήμασταν πολύ άτυχοι στη φάση που δεχθήκαμε το γκολ. Δεν μπορώ ούτε καν να το πω λάθος, ήταν απλά μια πολύ άτυχη στιγμή.

Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν καλά. Πιέσαμε, δημιουργήσαμε και χάσαμε ευκαιρίες. Ωστόσο στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε πολλά για να αλλάξουμε το παιχνίδι. Είμαστε αρκετά απογοητευμένοι γιατί δεν παίξαμε με τον τρόπο που θα έπρεπε για να πετύχουμε το γκολ που θέλαμε".

Πόσο έτοιμη ήταν πνευματικά η ομάδα: "Ξεκινήσαμε όπως είπα καλά το παιχνίδι, ήταν λίγο πιο τυχεροί στην αρχή, πετυχαίνοντας το γκολ. Πιστεύω ότι πνευματικά ήμασταν έτοιμοι να παίξουμε έναν τελικό, στο πρώτο ημίχρονο παίξαμε καλά.

Το μόνο λάθος μας στο πρώτο ημίχρονο ήταν ότι δεχθήκαμε το γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο δεν κάναμε όσα έπρεπε για να κερδίσουμε το παιχνίδι".

Ποιος είναι ο απολογισμός σου στη σεζόν; : "Το τέλος της χρονιάς είναι απογοητευτικό για εμάς. Τερματίσαμε τέταρτοι, χάσαμε τον τελικό Κυπέλλου. Η ψυχολογία μας είναι χαμηλά, και καταλαβαίνω φυσικά τον κόσμο που είναι απογοητευμένοι. Είμαστε κι εμείς απογοητευμένοι.

Δεν ξέρω για την επόμενη ημέρα. Τώρα πρέπει να πάμε σε διακοπές, να καθαρίσουμε το μυαλό μας και να γεμίσουμε μπαταρίες. Αλλά είναι δύσκολη κατάσταση για εμάς, μπορούσαμε να τα έχουμε πάει καλύτερα".

Κατά τη γνώμη σου ποιο ήταν το μεγάλο πρόβλημα του ΠΑΟΚ: "Το ότι δεν εκμεταλλευτήκαμε τις στιγμές που είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε κάτι παραπάνω. Χάσαμε όλες αυτές τις ευκαιρίες που μας παρουσιάστηκαν στα playoffs και στον τελικό Κυπέλλου. Ηττηθήκαμε σε όλα τα ντέρμπι στο τελευταίο κομμάτι της σεζόν. Δεν ήμασταν αρκετά καλοί, αυτή είναι η αλήθεια".

TAGS ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ