NATIONS LEAGUE

Ο σπουδαίος Gennady Golovkin στην Αθήνα για το Ελλάδα - Καζακστάν

FILE - In this Sept. 17, 2017, file photo, Gennady Golovkin reacts following a middleweight title against Canelo Alvarez, in Las Vegas. Golovkin will return to the ring in June after signing a multiyear deal Friday, March 8, 2019, with DAZN, which gives him the possibility of a third fight with Alvarez. No date or opponent was announced for the fight, which will be Golovkin's first since being edged by Alvarez last September in their second bout after they fought to a draw in the first one. (AP Photo/John Locher, File)
Ο Gennady Golovkin AP PHOTO/JOHN LOCHER

Είκοσι χρόνια μετά από την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας ο Gennady Golovkin επέστρεψε στην ελληνική πρωτεύουσα για να παρακολουθήσει το Ελλάδα - Καζακστάν.

Στην Αθήνα, ξανά μετά από τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004, ο Gennady Golovkin γνωστός και ως GGG για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Ελλάδας με το Καζακστάν.

Ο 41χρονος πυγμάχος υπηρετεί την πατρίδα του και από τη θέση του Προέδρου της Ολυμπιακής Επιτροπής, οπότε ταξίδεψε στη χώρα μας για να κάτσει στα επίσημα της OPAP Arena και να στηρίξει τη μεγάλη προσπάθεια που θα κάνουν οι συμπατριώτες του.

Ο Gennady Golovkin είναι ένας από τους σπουδαιότερους μποξέρ της εποχής μας με παγκόσμιους τίτλους σε διάφορες κατηγορίες και μεγάλες νίκες. Το ρεκόρ του GGG μέχρι στιγμής, καθώς δεν έχει ανακοινώσει ότι αποσύρεται, είναι 45 αγώνες, 42 νίκες, 37 νοκ-άουτ, 2 ήττες και μία ισοπαλία.

Για την ιστορία ο Καζάχος θρύλος του μποξ έφτασε την καριέρα του στο 38-0 κάποια στιγμή, αλλά στη ρεβάνς της ισοπαλίας με τον Saul Canelo Alvarez ηττήθηκε τελικά έπειτα από απόφαση των κριτών. Το τελευταίο του παιχνίδι ο GGG το έδωσε τον Σεπτέμβριο του '22 και πάλι κόντρα στον Μεξικανό κι έχασε και τότε με ομόφωνη απόφαση.

Ο σπουδαίος Gennady Golovkin στην Αθήνα για το Ελλάδα - Καζακστάν
TAGS NATIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ