ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σουάρες έστεψε πρωταθλήτρια Ουρουγουάης τη Νασιονάλ με δύο γκολ

Ο Λουίς Σουάρες της Νασιονάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πενιαρόλ για τη Φάσιο της Σαλερνιτάνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για την Primera División Ουρουγουάης 2022 στο "Γκραν Παρκ", Μοντεβίδεο | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022
Ο Λουίς Σουάρες της Νασιονάλ σε στιγμιότυπο της αναμέτρησης με την Πενιαρόλ για τη Φάσιο της Σαλερνιτάνα πανηγυρίζει γκολ που σημείωσε κόντρα στη Λάτσιο για την Primera División Ουρουγουάης 2022 στο "Γκραν Παρκ", Μοντεβίδεο | Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2022 © 2022 MATILDE CAMPODONICO/ASSOCIATED PRESS

Ο Λουίς Σουάρες με δύο γκολ έδωσε στη Νασιονάλ τη νίκη στην παράταση απέναντι στη Λίβερπουλ και την έστεψε πρωταθλήτρια Ουρουγουάης για 49η φορά στην ιστορία της.

Ο Λουίς Σουάρες οδήγησε τη Νασιονάλ στην κατάκτηση του 49ου πρωταθλήματος Ουρουγουάης στην ιστορία της, αφού με δύο γκολ βοήθησε στη νίκη 4-1 στην παράταση απέναντι στη Λίβερπουλ.

Ο ημιτελικός των playoffs βρήκε αντιμέτωπες τις νικήτριες του Apertura (Λίβερπουλ) και του Clausura (Νασιονάλ) της Primera División, με τον 35χρονο σούπερ σταρ να ανοίγει το σκορ στο 50ό λεπτό. Ο Τιάγκο Βεσίνο ισοφάρισε με πέναλτι για τη Λίβερπουλ και το παιχνίδι στο "Σεντενάριο" οδηγήθηκε στην παράταση.

Ο Σουάρες στο 96' άνοιξε το δρόμο και ο Εμανουέλ Χιλιότι στο 107' και στο 113' "κλείδωσε" τη νίκη.

Με αυτό το 4-1, η Νασιονάλ προκρίθηκε στον τελικό του πρωταθλήματος, όπου θα αντιμετώπιζε την πρωτοπόρο του συνολικού βαθμολογικού πίνακα, η οποία όμως είναι ξανά η Νασιονάλ, με συνέπεια να χριστεί αυτομάτως πρωταθλήτρια της χώρας.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ