ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σουάρες αποθέωσε τον Έντρικ: "Τον ήθελα στην Μπαρτσελόνα αλλά διάλεξε την Ρεάλ"

Ο Λουίς Σουάρες σε ματς της Ουρουγουάης απέναντι στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 16 Νοεμβρίου 2023
Ο Λουίς Σουάρες σε ματς της Ουρουγουάης απέναντι στην Αργεντινή για τα προκριματικά του Μουντιάλ | 16 Νοεμβρίου 2023 @2023 MATIAS DELACROIX/AP IMAGES

Το νέο boy-wonder του βραζιλιάνικου ποδοσφαίρου, Έντρικ, ετοιμάζει βαλίτσες για την Ρεάλ μετά την κατάκτηση του τίτλου στην Βραζιλία για λογαριασμό της Παλμέιρας, με τον Λουίς Σουάρες να τον αποθεώνει και να εκφράζει τη λύπη του που δεν πήγε στην Μπαρτσελόνα.

Ο Λουίς Σουάρες αναδείχτηκε ο κορυφαίος παίκτης του βραζιλιάνικου πρωταθλήματος οδηγώντας την Γκρέμιο στην 2η θέση, ωστόσο ο παίκτης που κατάφερε να τραβήξει πάνω του τα περισσότερα βλέματα στο φινάλε του Brazileirao ήταν ο Έντρικ, με τον νεαρό Βραζιλιάνο φορ να πετυχαίνει έξι γκολ στις οκτώ τελευταίες αγωνιστικές.

Συνολικά, είχε 11 τέρματα σε 31 συμμετοχές στο βραζιλιάνικο πρωτάθλημα, με το επίτευγμα αυτό να τον φέρνει στην πρώτη θέση μεταξύ των ανήλικων σκόρερ (άφησε πίσω του το ρεκόρ του Νεϊμάρ που τη σεζόν 2008-09 είχε 10 γκολ) και τον Σουάρες να στάζει μέλι για τον παιδί-θαύμα της Βραζιλίας που θα περάσει τον Ατλαντικό Ωκεανό για χάρη της Ρεάλ.

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

"Ήθελα τον Έντρικ στην Μπαρτσελόνα αλλά είναι εκείνος που πρέπει να αποφασίσει πώς θα απολαύσει τη στιγή. Είναι ήδη αστέρι αλλά είναι πολύ νέος, τώρα κάνει τα πρώτα του βήματα.

Θεωρώ πως αυτά που έκανε τη φετινή σεζόν ήταν εκπληκτικά. Η Βραζιλία, η Ρεάλ και το ποδόσφαιρο θα έχουν έναν παίκτη παγκόσμιας κλάσης για πολλά χρόνια", τόνισε ο 36χρονος Ουρουγουανός, που όλα δείχνουν πως θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ίντερ Μαϊάμι για να ξανασμίξει με τον Λιονέλ Μέσι αλλά και με ακόμη δύο συμπαίκτες του στην Μπαρτσελόνα: τους Μπουσκέτς και Άλμπα.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΟΣΜΟΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΣΠΑΝΙΑ LA LIGA
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ