ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Ο Σόλσκιερ προειδοποίησε για αλλαγές στην Γιουνάιτεντ μετά τη βαριά ήττα από την Λέστερ

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Λέστερ | 16 Οκτωβρίου 2021
Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κατά τη διάρκεια του αγώνα πρωταθλήματος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στην έδρα της Λέστερ | 16 Οκτωβρίου 2021 @2021 RUI VIEIRA/AP IMAGES

Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ εμφανίστηκε απογοητευμένος στη συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με 4-2 στην έδρα της Λέστερ και άφησε να εννοηθεί πως ίσως προχωρήσει σε αλλαγές για να αλλάξει η εικόνα της ομάδας του.

Μετά από τα κολλητά αρνητικά εντός έδρας αποτελέσματα απέναντι σε Άστον Βίλα (ήττα με 1-0) και Έβερτον (ισοπαλία με 1-1), η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχασε και την αύρα που τη συνόδευε για 21 μήνες μακριά από το Ολντ Τράφορντ σε επίπεδο Premier League αφού ηττήθηκε με 4-2 από την Λέστερ το απόγευμα του Σαββάτου (16/10) και μπήκε έτσι τέλος στο εκπληκτικό αήττητο εκτός έδρας σερί της που είχε φτάσει τα 29 παιχνίδια.

Το άσχημο όσον αφορά στους κόκκινους διαβόλους ήταν η εμφάνισή τους στο King Power Stadium και η ευκολία με την οποία επέτρεψαν στους παίκτες των αλεπούδων να σκοράρουν τέσσερις φορές, με τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ να είναι εκνευρισμένος στο φινάλε του αγώνα και να αφήνει να εννοηθεί πως θα κάνει αλλαγές σε πρόσωπα.

"Το τελευταίο διάστημα δεν είμαστε σε περίοδο φόρμας, έχουμε χάσει αρκετούς πόντους και αυτό είναι κάτι που πρέπει να το κοιτάξουμε. Ίσως πρέπει να κάνουμε αλλαγές, μήπως χρειαζόμαστε περισσότερα πόδια εδώ; Τι χρειαζόμαστε;

Εγώ διαλέγω την ομάδα, ο Χάρι Μαγκουάιρ δεν έδειξε αντίδραση και σηκώνω το χέρι μου εάν δεν λειτούργησε κάτι. Εάν δεχόμαστε τέσσερα γκολ, πιθανότατα πήρα κακή απόφαση", τόνισε ο Νορβηγός προπονητής, για να συμπληρώσει:

"Όταν κοιτάς την εικόνα του αγώνα, βλέπεις πως ήταν φθηνά τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε. Με τον τρόπο που παίξαμε, δεν αξίζαμε να συνεχίσουμε το αήττητο εκτός έδρας σερί μας.

Έχω πολλούς καλούς παίκτες, τον Φρεντ, τον Έντινσον Καβάνι, που μας έλειπαν. Δεν ψάχνω για δικαιολογίες για την ομάδα, είνα παίκτες τοπ επιπέδου αλλά δεν είχαμε καλή απόδοση".

TAGS ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΓΓΛΙΑ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ