EURO MORNING SHOW

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο Euro Morning Show: "Αυτές οι ομάδες με έχουν απογοητεύσει, η Εθνική θα ήταν ανταγωνιστική στα γήπεδα της Γερμανίας"

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος στο Euro Morning Show: "Αυτές οι ομάδες με έχουν απογοητεύσει, η Εθνική θα ήταν ανταγωνιστική στα γήπεδα της Γερμανίας"

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show και μίλησε στους Λάμπρο Μπαλάφα, Ηλία Καλλονά και Μαρία Κουβέλη για το Euro 2024.

Ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος ήταν καλεσμένος στην εκπομπή του SPORT24, Euro Morning Show, όπου μίλησε στους Λάμπρο Μπαλάφα, Ηλία Καλλονά και Μαρία Κουβέλη για την αγωνιστική δράση στο Euro 2024.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για τις ομάδες που έχουν απογοητεύσει: "Δύο ομάδες θα αναφέρω και μιλάω για την Αγγλία και τη Σερβία. Η Σερβία είναι μία ομάδα που σφίζει από ταλέντο και βλέπουμε μέσα στο γήπεδο ότι έχει μία οργάνωση, ένα σύστημα, που δεν αναδεικνύει το ταλέντο τους. Το ποδόσφαιρο που προσπαθεί να παίξει δεν ταιριάζει με τους παίκτες που έχει στο γήπεδο. Η επιθετική γραμμή της Αγγλίας με Φόντεν, Μπέλιγχαμ, Σακά, Κέιν, που ο κόσμο συζητάει για την χρηματιστηριακή τους αξία, δεν μας το έχουν δείξει μέσα στο γήπεδο. Δεν είναι μόνο θέμα προπονητή, τακτικής, ή συστήματος. Σε σχέση με τις άλλες ομάδες υπολείπεται στον χώρο του κέντρου".

Για τον Σάουθγκεϊτ: "Δεν ξέρω ποιοι χαφ θα μπορούσαν να παίξουν και λείπουν από το ρόστερ. Σαφέστατα όμως οι δύο που παίζουν δεν έχουν καμία δημιουργία. Αν η κριτική γίνεται στον προπονητή γιατί είχε τέτοιους παίκτες και δεν τους έχει καλέσει, προφανώς εκεί να έχουν κάποιο δίκιο. Βλέπουμε όταν πάρουν τι μπάλα οι εξτρέμ της Ισπανίας τι συμπεριφορά έχουν και όταν παίρνουν την μπάλα οι εξτρέμ της Αγγλίας, τι κάνουν.

Πρέπει να σηκώσουν και αυτοί το ανάστημά τους. Είναι καλή η κριτική στον προπονητή, είναι και το πιο εύκολο και το πιο απλό και το πιο σωστό μπορεί να είναι. Αλλά κάποια στιγμή περιμένουμε να δούμε κάποια πράγματα από κάποιους παίκτες. Είναι πολλές οι ομάδες που βασίζουν το παιχνίδι τους σε μία οργανωμένη αντεπίθεση. Με μικρό αριθμό πασών να δημιουργήσουν μία επίθεση και να σκοράρουν. Το θέμα είναι να παίξεις το 'ένας εναντίον ενός', να μη φοβάσαι την αποτυχία".

Για το αν οι παίκτες των Άγγλων λυγίζουν από την πίεση: "Στα προηγούμενα Euro και Μουντιάλ τι έκαναν οι υπόλοιποι Άγγλοι παίκτες; Έχουν επιτυχίες και τους φορτώνει με άγχος; Ήταν πετυχημένοι οι άλλοι και εκείνοι δεν θα πετύχουν κάτι; Ίσα-ίσα περιμένουν οι Άγγλοι εδώ και χρόνια, γενιές να κάνουν κάτι, αλλά δεν υπήρχε το άγχος ότι ήταν μία σούπερ πετυχημένη ομάδα. Πιστεύω ότι είναι και θέμα προσωπικότητας. Στο προχθεσινό παιχνίδι, εγώ εξεπλάγην με τη Δανία. Είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα. Υπάρχουν ομάδες που μπορούν να κάνουν την έκπληξη. Η Ιταλία είναι μία χώρα με μία νοοτροπία, που θα κάτσει να μελετήσει το λάθος της".

Για το αν έχει ξεχωρίσει κάποιον παίκτη από τους νέους: "Όταν η ομαδικότητα θα κολλήσει, εκεί ψάχνουμε το απρόβλεπτο. Έχω εντυπωσιαστεί από τους δύο εξτρέμ της Ισπανίας. Είναι ξεπερασμένο να νομίζω ότι όταν μία ομάδα παίζει με δύο φορ είναι πιο επιθετική. Είναι περισσότερο προβλέψιμη. Με έχουν εντυπωσιάσει πολύ οι δύο Ισπανοί εξτρέμ. Ο νεαρός ο Γιαμάλ και ο Γουίλιαμς. Θα πάνε να κάνουν το απρόβλεπτο".

Για το μέλλον του: "Ήταν μία πάρα πολύ καλή χρονιά. Δημιουργήθηκε μία ομάδα που ελπίζω να κρατήσει και του χρόνου την ίδια νοοτροπία. Οι μικρομεσαίες ομάδες που ανεβαίνουν και είναι φοβικές δεν πετυχαίνουν. Όσον αφορά εμένα, ειλικρινά δεν ξέρω, δεν υπάρχει κάτι. Και εγώ απογοητεύτηκα, περίμενα κάτι άλλο. Περιμένω κάτι καινούριο, κάτι καλό. Ο προπονητής πρέπει να παράγει πρώτα και μετά να ζητάει. Ο προπονητής είναι ένα σύνολο πραγμάτων".

Για την Εθνική Ελλάδας: "Δυστυχώς στο μπαράζ με τη Γεωργία η Εθνική Ομάδα αποκλείστηκε. Και επειδή έχουμε δύο ομάδες που είναι πραγματικά μέτριες, πιστεύω ότι αν υπήρχε ελληνική παρουσία στα γήπεδα της Γερμανίας θα ήταν και πάρα πολύ ανταγωνιστική και έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα από αρκετές ομάδες που βλέπουμε αυτή τη στιγμή στη Γερμανία. Αδικήσαμε τον εαυτό μας".

Ζούμε τη μεγάλη γιορτή του ποδοσφαίρου με το Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ και παίζουμε με τις καλύτερες αποδόσεις, special promos, ανανεωμένο bet builder αλλά και με football party με μια νέα προσφορά κάθε μέρα. Ευρωπαϊκό θα πει παίζουμε μαζί. Πάμε Στοίχημα στα καταστήματα ΟΠΑΠ.

18+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ: 1114| Παίξε Υπεύθυνα |

TAGS EURO MORNING SHOW
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ