STOIXIMAN SUPER LEAGUE

Ο Σκωτσέζος, Ρόμπερτ Μάντεν, ορίστηκε για το ντέρμπι ΠΑΟΚ - Άρης

Ο Μπόμπι Μάντεν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο
Ο Μπόμπι Μάντεν στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο PHOTO CREDITS: EUROKINISSI SPORTS

Ο Σκωτσέζος, Ρόμπερτ Μάντεν, από την πρώτη κατηγορία της UEFA, ορίστηκε για το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη. Αναλυτικά οι διαιτητές της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten.

Τους διαιτητές για τα ματς της 11ης αγωνιστικής της Super League Interwetten έκανε γνωστούς η ΚΕΔ. Στο ντέρμπι της Τούμπας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Άρη, ρέφερι θα είναι ο Ρόμπερτ Μάντεν. Ο 43χρονος Σκωτσέζος ανήκει στην πρώτη κατηγορία της UEFA και έχει πλούσια εμπειρία. Έχει σφυρίξει ξανά και στο ελληνικό πρωτάθλημα, το Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός 2-1 στις 14/2/21.

Το περασμένο καλοκαίρι διηύθυνε το Ολυμπιακός-Λουντογκόρετς 1-1, πέρυσι ήταν στο ΠΑΟΚ-Ομόνοια 1-1 και έχει σφυρίξει και τους αγώνες Ολυμπιακός-Μπασακσεχίρ 2-0, Μπενφίκα-ΑΕΚ 1-0 και Μίλαν-Ολυμπιακός 3-1. Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Ντέιβιντ Ρουμ, Ντέιβιντ ΜακΓκίτσι, 4ος ο Διαμαντόπουλος και στο VAR ο Πορτογάλος, Μπρούνο Εστέβες, με τον Μπουξμπάουμ.

Στο παιχνίδι της ΑΕΚ με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα, διαιτητής είναι ο Καραντώνης. Το Ολυμπιακός - Βόλος θα σφυρίξει ο Κουτσιαύτης, το Παναθηναϊκός- Παναιτωλικός ο Γκάμαρης, το Αστέρας - Ατρόμητος ο Φωτιάς, το Απόλλων Σμύρνης - Λαμία θα το διευθύνει ο Σιδηρόπουλος και το ΟΦΗ - Ιωνικός ο Περράκης.

TAGS STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΠΑΟΚ ΑΡΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΕΚ ΟΦΗ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΒΟΛΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ ΙΩΝΙΚΟΣ ΛΑΜΙΑ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ