ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Σεμπάτσου ξέρανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε, τιμωρώντας το λάθος του Λίνγκαρντ και κάνοντας το 2-1

Ο Σεμπάτσου ξέρανε την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στο φινάλε, τιμωρώντας το λάθος του Λίνγκαρντ και κάνοντας το 2-1
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Ο Τζέσε Λίνγκαρντ έκανε παιδικό σφάλμα στο 95ο λεπτό του αγώνα με την Γιουνγκ Μπόις και ο Σεμπάτσου τον τιμώρησε, καθώς έγινε κάτοχος της μπάλας και εκτέλεσε με πλασέ τον Ντε Χέα για να κάνει το 2-1 κόντρα στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Ιδανική αυτόχειρας αποδείχτηκε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ καθώς αν και προηγήθηκε στο 13ο λεπτό στην έδρα της Γιουνγκ Μπόις, με τον Κριστιάνο Ρονάλντο να σκοράρει στο δεύτερο ευρωπαϊκό ντεμπούτο, το φινάλε την βρήκε να αποχωρεί ηττημένη και προβληματισμένη ενόψει της συνέχειας του Champions League.

Και αυτό γιατί αν ο Ενγκαμαλέου τιμώρησε μία φορά τους κόκκινους διαβόλους για την απερίσκεπτη αποβολή του Γουάν-Μπισάκα στο 35', κάνοντας το 1-1 στο 66ο λεπτό, ο Σεμπάτσου τους τιμώρησε ακόμα πιο σκληρά στο φινάλε.

Ο Λίνγκαρντ θέλησε να γυρίσει τη μπάλα προς τα πίσω στον Ντε Χέα για να "φάει" τα τελευταία δευτερόλεπτα του αγώνα όμως έδωσε ασίστ στον αντίπαλό του, με τον Σεμπάτσου να δέχεται το απίστευτο δώρο και να νικάει τον Ντε Χέα, για να γράψει το τελικό 2-1 στο 95ο λεπτό και να χαρίσει στην Γιουνγκ Μπόις μόλις τη δεύτερη νίκη της ιστορίας της στους ομίλους του Champions League.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ CHAMPIONS LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ