ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Ο σεφ Salt Bae μίλησε για πρώτη φορά για την εμφάνισή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου

Ο σεφ Salt Bae μιλάει για πρώτη φορά για την εμφάνισή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο σεφ Salt Bae μιλάει για πρώτη φορά για την εμφάνισή του στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου PRINT SCREEN

Ο Τούρκος σεφ δέχτηκε πολλά επικριτικά σχόλια για τον τρόπο συμπεριφοράς του απέναντι στους παίκτες της Αργεντινής, μετά την απονομή του τροπαίου στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Τον Δεκέμβριο του 2022 η Αργεντινή κατέκτησε το Παγκόσμιο Κύπελλο. Κατά τη διάρκεια των πανηγυρισμών ο διάσημος σεφ Salt Bae τράβηξε πάνω του τα βλέμματα στον τελικό του Μουντιάλ, λόγω των επίμονων προσπαθειών που έκανε να αγγίξει το Κύπελλο και να φωτογραφηθεί με αυτό.

Πέρα από το γεγονός ότι τραβούσε επίμονα τους παίκτες για να βγάλει αναμνηστικές φωτογραφίες, η FIFA ερευνούσε το περιστατικό, καθώς το τρόπαιο μπορούν να αγγίξουν μόνο συγκεκριμένα πρόσωπα, συμπεριλαμβανομένων των νικητών και ανθρώπων της Ομοσπονδίας.

Τώρα, έξι μήνες μετά ο μάγειρας έσπασε τη σιωπή του αναφορικά με όσα συνέβησαν στον τελικό: "Ήταν ένας συνδυασμός της αγάπης μου για την Αργεντινή και της συγκίνησής μου. Λατρεύω την Αργεντινή. Έχω ζήσει εκεί. Πήγα να τους στηρίξω.

Πολλοί (παίκτες της εθνικής ομάδας) έχουν έρθει στο εστιατόριο. Δεν ένιωθα ξένος. Ήταν μια ιδιαίτερη στιγμή . Δεν μπορώ να κάνω τίποτα για το γιατί ήμουν εκεί, αλλά δεν θα ξαναπατούσα ποτέ ξανά στο γήπεδο του Μουντιάλ."

TAGS ΜΟΥΝΤΙΑΛ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΚΥΠΕΛΛΟ 2022
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ