Ο Σαββίδης ζήτησε αφύπνιση!

Διαβάστε πώς... υποδέχθηκε την ήττα από τον Πανιώνιο ο Ιβάν Σαββίδης και τι ζήτησε από τους συνεργάτες του.
Εκνευρίστηκε ο Ιβάν Σαββίδης από τον τρόπο με τον οποίο έχασε ο ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη και δεν έκρυψε την ενόχλησή του από τη γκέλα κόντρα στον Πανιώνιο σε συζητήσεις του με τους στενούς συνεργάτες του στην ΠΑΕ.
Ο μεγαλομέτοχος της “ασπρόμαυρης” ΠΑΕ ζήτησε να κάνουν ό,τι κρίνουν απαραίτητο προκειμένου να αφυπνιστεί η ομάδα και να βγάλει ένα άλλο πρόσωπο στα επόμενα παιχνίδια της.
Δεν είναι μάλιστα αρνητικός στο να γίνει ακόμη και ένα γερό ταρακούνημα, το οποίο, όμως, προ το παρόν τουλάχιστον, δεν το επιθυμεί ο Χουμπ Στέφενς.
Πέρα από τις παρατηρήσεις που ο ίδιος κάνει, ο Ολλανδός τεχνικός δεν θέλει να ανοίξουν οι συζητήσεις και με άλλα στελέχη της ΠΑΕ στα αποδυτήρια, αφού κρίνει πώς οι παίκτες πρέπει να βρουν τα πατήματά τους μέσα από συνθήκες ηρεμίας.
Βέβαια, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να ασπαστεί κι αυτός την λογική του ταρακουνήματος, αν οι κακές εμφανίσεις συνεχιστούν.