VIRAL

Ο Σάρι έχασε τα γυαλιά του από το "τρακάρισμα" με τον Πουσέτο

Ο Σάρι έχασε τα γυαλιά του από το "τρακάρισμα" με τον Πουσέτο
PRINT SCREEN ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ @DEMARINUH ΣΤΟ TWITTER

Ένα ασυνήθιστο συμβάν έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια της παράτασης του Λάτσιο - Ουντινέζε, με τον Μαουρίτσιο Σάρι να βλέπει τα γυαλιά του να φεύγουν από το πρόσωπό του μετά από από μετωπικό "τρακάρισμά" του με ποδοσφαιριστή των ζεβρών.

Λάτσιο και Ουντινέζε πήραν μέρος σε ένα σκληρό μπρα ντε φερ το βράδυ της Τρίτης (18/1) στο Ολίμπικο, λίγους μήνες μετά το εντυπωσιακό 4-4 που είχαν φέρει για το πρωτάθλημα, με την κυπελλική μάχη των δύο ομάδων να έχει αυτή τη φορά νικήτρια.

Ήταν η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι, αφού στο 106ο λεπτό έλυσε το γόρδιο δεσμό, με τον Λουίς Αλμπέρτο να βγάζει εκπληκτική ασίστ από το χώρο της σέντρας και τον Τσίρο Ιμόμπιλε να δείχνει την σπάνια εκτελεστική του δεινότητα περνώντας τη μπάλα πάνω από τον Σιλβέστρι με υπέροχη λόμπα για να γράψει το 1-0.

Αυτή ήταν με διαφορά η ομορφότερη φάση στα 120 λεπτά, ωστόσο υπήρχε και ένα σκηνικό που τράβηξε πάνω του πάρα πολλά βλέμματα καθώς είχε για πρωταγωνιστή τον προπονητή των λατσιάλι και τον Αργεντινό εξτρέμ της Ουντινέζε, Ινιάτσιο Πουσέτο.

Αναφερόμαστε στη φάση του 104', με τον Πουσέτο να τρέχει με φόρα στη διεκδίκηση της μπάλας και να χάνει την ισορροπία του, πέφτοντας πάνω στον Σάρι και ρίχνοντάς τον στο έδαφος, με τη σύγκρουση των δύο ανδρών να έχει και "παράπλευρες απώλειες": τα γυλιά του προπονητή της Λάτσιο.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ ΛΑΤΣΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ