SERIE A

Ο Σαπάτα υπέγραψε το διπλό της Αταλάντα, 1-0 επί της Σαλερνιτάνα

Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Αταλάντα σε αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2020
Ο Ντουβάν Σαπάτα με τη φανέλα της Αταλάντα σε αναμέτρηση κόντρα στην Λίβερπουλ για το Champions League | 3 Νοεμβρίου 2020 © 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Η Αταλάντα υπέφερε στην έδρα της νεοφώτιστης Σαλερνιτάνα όμως στο φινάλε έφυγε με τους τρεις πολύτιμους βαθμούς στο σακούλι της, με τον Σαπάτα να αξιοποιεί ασίστ του Ίλιτσιτς στο 75ο λεπτό και να γράφει το τελικό 1-0 για τους μπεργκαμάσκι.

Λίγα μόλις 24ωρα μετά την πρεμιέρα της στο Champions League και το 2-2 που απέσπασε την έδρα της Βιγιαρέαλ, η Αταλάντα επέστρεψε στην ιταλική πραγματικότητα εξορμώντας στο Σαλέρνο και το ευχάριστο για αυτήν ήταν πως απέφυγε την ανώμαλη προσγείωση.

Η Σαλερνιτάνα ήταν άκρως ανταγωνιστική στο μεγαλύτερο διάστημα της αναμέτρησης και φλέρταρε με τον πρώτο βαθμό ή τους πρώτους βαθμούς, έχοντας δύο δοκάρια με τους Μαμαντού Κουλιμπαλί και Όμπι, με τους παίκτες του Γκασπερίνι να παίρνουν ωστόσο το τρίποντο χάρη στην εμπειριά τους.

Αυτό ήρθε ένα τέταρτο πριν τη συμπλήρωση του 90λεπτου, με τον Ίλιτσιτς να ταλαιπωρεί τον αντίπαλό του από τα δεξιά μέσα στη μεγάλη περιοχή και να ταΐζει τον Σαπάτα, ο οποίος με τη σειρά του γύρισε υπέροχα το σώμα του και εκτέλεσε τον αντίπαλο κίπερ με δυνατό σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής.

Κάπως έτσι ήρθε η τέταρτη ήττα στις ισάριθμες πρώτες αγωνιστικές για την Σαλερνιτάνα, με την Αταλάντα από την πλευρά της να αρχίζει τη φετινή Serie A με δύο εκτός έδρας νίκες όπως και στις δύο προηγούμενες σεζόν.

ΣΑΛΕΡΝΙΤΑΝΑ: Μπέλεκ, Γκιόμπερ, Στράντμπεργκ, Γκαλιόλο (68' Μπόγκνταν), Κέκριντα, Μαμαντού Κουλιμπαλί, Λασανά Κουλιμπαλί, Ρανιέρι (61' Γιαροζίνσκι), Ριμπερί (46' Όμπι), Ντούριτς (76' Σίμι), Γκόντο (61' Μπονατσόλι)

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Μούσο, Τολόι, Ντεμιράλ (46' Τζιμσίτι), Παλομίνο, Μάεχλε, Πάσαλιτς (46' Κόπμαινερς,, Φρόιλερ, Γκόζενς (90' Πετσέλα) Μαλινόβσκι (58' Τζαπακόστα), Μίραντσουκ (46' Ίλιτσιτς), Σαπάτα

Το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Τα καλύτερα στιγμιότυπα:

Τζένοα - Φιορεντίνα 1-2

Ίντερ - Μπολόνια 6-1

Η βαθμολογία της Serie A:

TAGS SERIE A ΑΤΑΛΑΝΤΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ