ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Αρχηγός της μεικτής Αλ Χιλάλ-Αλ Νασρ ο Ρονάλντο, η οποία θα παίξει με την Παρί του Μέσι

Αρχηγός της μεικτής Αλ Χιλάλ-Αλ Νασρ ο Ρονάλντο, η οποία θα παίξει με την Παρί του Μέσι

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο ετοιμάζεται να επιστρέψει στη δράση σε συλλογικό επίπεδο με άκρως εντυπωσιακό τρόπο, αφού θα είναι ο αρχηγός της μεικτής Αλ Χιλάλ-Αλ Νασρ που θα αντιμετωπίσει την ερχόμενη Πέμπτη την Παρί του Λιονέλ Μέσι.

Το πρώτο παιχνίδι του Κριστιάνο Ρονάλντο στην Σαουδική Αραβία μετά την απόφασή του να αποδεχτεί την πρόταση της Αλ Νασρ, θα είναι ιστορικό. Και αυτό γιατί την ερχόμενη Πέμπτη θα διεξαχθεί στο "King Fahd Stadium" του Ριάντ ο αγώνας ομάδας επιλέκτων από τις Αλ Νασρ και Αλ Χιλάλ απέναντι στην Παρί, με τον 37χρονο Πορτογάλο σούπερ σταρ να είναι μεταξύ των 22 ποδοσφαιριστών που θα βρεθούν απέναντι στην παρέα του Λιονέλ Μέσι.

Όχι μόνο αυτό αλλά ο CR7 θα είναι ο αρχηγός της ομάδας όπως έγινε επίσημα γνωστό από τις ποδοσφαιρικές αρχές της Σαουδικής Αραβίας, με όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη να αναμένει με ενδιαφέρον το ματς απέναντι στους Παριζιάνους για να δει μία ακόμα μάχη μεταξύ δύο θρύλων του αθλήματος, του Κριστιάνο Ρονάλντο και του Λιονέλ Μέσι.

Σημειώνεται πως ο Ρονάλντο έχασε τα δύο τελευταία ματς της Αλ Νασρ αφού κουβαλούσε τιμωρία δύο αγωνιστικών από τη θητεία του στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (για το περιστατικό που είχε σπάσει το κινητό τηλέφωνο ενός νεαρού φίλου της Έβερτον μετά από ματς με τα ζαχαρωτά), με το πρώτο επίσημο παιχνίδι του με την Αλ Νασρ του Ρούντι Γκαρσία να αναμένεται να λάβει χώρα το ερχόμενο Σάββατο (21/01) απέναντι στην Ετιφάκ.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΡΙΣΤΙΑΝΟ ΡΟΝΑΛΝΤΟ ΛΙΟΝΕΛ ΜΕΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ