ΟΛΛΑΝΔΙΑ

Ο Ρόμπεν ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τα γήπεδα

Ο Άριεν Ρόμπεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς για το γερμανικό Super Cup με την Ντόρτμουντ | 27 Ιουλίου 2013
Ο Άριεν Ρόμπεν πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπάγερν σε ματς για το γερμανικό Super Cup με την Ντόρτμουντ | 27 Ιουλίου 2013 @ 2013 /FRANK AUGSTEIN/AP IMAGES

Την απόφασή του να βάλει οριστικά τέλος στην ποδοσφαιρική καριέρα του μετά από 21 χρόνια στα γήπεδα, γνωστοποίησε μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter ο Άριεν Ρόμπεν.

Μετά από δύο γεμάτες δεκαετίες στα γήπεδα και έχοντας φορέσει τη φανέλα σημαντικών ευρωπαϊκών συλλόγων όπως οι Αϊντχόφεν, Τσέλσι, Ρεάλ και Μπάγερν, ο σπουδαίος Άριεν Ρόμπεν αποφάσισε να ρίξει τίτλους τέλους.

"Αγαπητοί φίλοι του ποδοσφαίρου. Αποφάσισα να σταματήσω την καριέρα μου. Ήταν μία πολύ δύσκολή επιλογή. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους για τη συγκινητική υποστήριξη", έγραψε στη σελίδα του στο Twitter ο 37χρονος Ολλανδός εξτρέμ, που κρεμάει τα παπούτσια του ως παίκτης Χρόνινχεν.

Αυτή ήταν άλλωστε ομάδα που έκανε τα πρώτα του ποδοσφαιρικά βήματα και αυτή για χάρη της οποίας πήρε πίσω την απόφασή του για αποχώρηση το 2019, επιστρέφοντας στη δράση τον Ιούνιο του 2020 και αγωνιζόμενος σε επτά ματς με τη φανέλα της (2 ασίστ ο απολογισμός του).

Σημειώνεται πως ο Ρόμπεν αφήνει πίσω μία πολύ μεγάλη καριέρα που τον βρήκε να κατακτάει συνολικά 10 πρωταθλήματα (8 με την Μπάγερν και 2 με την Τσέλσι) και 1 Champions League (το 2013 με την Μπάγερν όπου και σκόραρε το νικητήριο γκολ στον τελικό με την Ντόρτμουντ), ενώ με την εθνική ομάδα της χώρας του είχε 96 συμμετοχές και 37 γκολ παίζοντας μάλιστα στον τελικό του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2010.

TAGS ΟΛΛΑΝΔΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΤΣΕΛΣΙ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ