ΙΤΑΛΙΑ

Ο Ριμπέρι έβαλε τέλος στην πλούσια ποδοσφαιρική καριέρα του

Ο Ριμπερί πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπάγερν το γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ
Ο Ριμπερί πανηγυρίζει με τη φανέλα της Μπάγερν το γκολ κόντρα στην Ντόρτμουντ © 2018 MATTHIAS SCHRADER / AP IMAGES

Μετά από μια λαμπρή καριέρα ο Φρανκ Ριμπερί ανακοίνωσε την απόφασή του να κρεμάσει τα παπούτσια του και θα βρίσκεται στο τεχνικό επιτελείο της Σαλερνιτάνα.

Τίτλους τέλους σε μία τεράστια καριέρα αποφάσισε να βάλει ο Φρανκ Ριμπερί. Ο σπουδαίος Γάλλος κρέμασε τα παπούτσια του σε ηλικία 39 ετών βάζοντας πρόωρο τέλος στη συνεργασία του με Σαλερνιτάνα.

Μάλιστα, όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή του θα παραμείνει στην ιταλική ομάδα από άλλο πόστο, αφού θα αναλάβει ρόλο στο τεχνικό επιτελείο του συλλόγου.

Η τεράστια καριέρα του Ριμπερί ξεκίνησε πριν από 22 χρόνια και σε αυτήν μεταξύ άλλων έχει κατακτήσει εννιά πρωταθλήματα Γερμανίας, έξι κύπελλα και ένα Champions League.

Σε αυτή την πορεία στα γήπεδα αγωνίστηκε στη Γαλλία, την Τουρκία, την Γερμανία και την Ιταλία. Φυσικά, τα καλύτερά του χρόνια τα πέρασε στην Μπάγερν Μονάχου τη φανέλα της οποίας φόρεσε για 12 χρόνια (2007-2019).

Συνολικά στην καριέρα του πραγματοποίησε 632 συμμετοχές και μέτρησε 151 γκολ και 224 ασίστ ενώ με την Εθνική ομάδα της Γαλλίας αγωνίστηκε 81 φορές και πέτυχε 16 τέρματα.

"Το ποδόσφαιρο σταματάει, τα συναισθήματα μέσα μου όχι" ανέφερε στην ανάρτησή του ο Φρανκ Ριμπερί την οποία συνόδευσε με εντυπωσιακό βίντεο.

TAGS ΙΤΑΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ