ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ

Ο recordman Λορίς ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική Γαλλίας

Ο Λορίς με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου
Ο Λορίς με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2018 LUDOVIC MARIN/POOL PHOTO VIA AP

Ο Ουγκό Λορίς σε συνέντευξή του στην Equipe ανακοίνωσε το τέλος του από την εθνική ομάδα της Γαλλίας τονίζοντας πως ήρθε η ώρα να παραδώσει την σκυτάλη.

Ο τελικός του Παγκοσμίου Κυπέλλου στις 18 Δεκεμβρίου ήταν το τελευταίο παιχνίδι του Ουγκό Λορίς με το εθνόσημο. Ο 36χρονος γκολκίπερ ανακοίνωσε την Δευτέρα (9/1) το τέλος του από την εθνική ομάδα της Γαλλίας με συνέντευξή του στην Equipe.

"Έρχεται κάποια στιγμή η στιγμή που πρέπει να παραδώσεις την σκυτάλη. Πάντα έλεγα και το επαναλάμβανα πως η Γαλλία δεν ανήκει σε κανέναν. Νομίζω πως η ομάδα είναι έτοιμη να συνεχίσει και υπάρχει επίσης ένας τερματοφύλακας, ο οποίος είναι έτοιμος (Μάικ Μενιάν)" δήλωσε συγκεκριμένα.

Ο Λορίς έκανε το ντεμπούτο του με την εθνική Γαλλίας στις 19 Νοεμβρίου του 2008 σε ένα φιλικό κόντρα στην Ουρουγουάη (0-0). Στη συνέχεια πήρα το περιβραχιόνιο του αρχηγού του 2010 και με 145 παιχνίδια με το εθνόσημο είναι ο recordman συμμετοχών.

Η τροπαιοθήκη του τερματοφύλακα της Τότεναμ είναι στολισμένη με το τρόπαιο του Παγκοσμίου Κυπέλλου το 2018, αλλά και του Nations League το 2021.

TAGS ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΕΘΝΙΚΗ ΓΑΛΛΙΑΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ