ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Ράσταβατς ανακοινώθηκε από την Βοϊβοντίνα

Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση του Αστέρα απέναντι στον ΟΦΗ για την 16η αγωνιστική της Super League Interwetten.
Ο Μίλαν Ράσταβατς στην αναμέτρηση του Αστέρα απέναντι στον ΟΦΗ EUROKINISSI

Στη Σερβία και την Βοϊβοντίνα θα συνεχίσει την καριέρα του ο Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος αποχαιρέτησε τον Αστέρα Τρίπολης στο φινάλε της φετινής σεζόν.

Μετά από τρία χρόνια στην Super League Interwetten στον πάγκο του Αστέρα Τρίπολης, ο Μίλαν Ράσταβατς πήρε την απόφαση να αφήσει τη χώρα μας και να επιστρέψει στην πατρίδα του, με τον Σέρβο προπονητή να αναλαμβάνει τα ηνία της Βοϊβοντίνα, στην οποία είχε δουλέψει στα μέσα της περασμένης δεκαετίας ως βοηθός προπονητή.

Το απόγευμα της Τετάρτης (1/6) η διοίκηση της Βοϊβοντίνα ανακοίνωσε επίσημα την πρόσληψή του και μάλιστα προχώρησε στην παρουσίαση του (όπως και του νέου αθλητικού διευθυντή, Μάρκο Γιοβάνοβιτς), με τον Ράσταβατς να τονίζει μεταξύ άλλων την επιθυμία του να παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο νέα του ομάδα.

"Βλέπω την άμυνα ως τη βάση του ποδοσφαίρου αλλά πιστεύω ότι η Βοϊβοντίνα θα ασχοληθεί ιδιαίτερα και με το επιθετικό κομμάτι.

Θα περάσουμε περισσότερο χρόνο στο γήπεδο ασχολούμενοι με το επιθετικό κομμάτι του παιχνιδιού μας αλλά θα πρέπει να βρούμε πρώτα έναν τρόπο που να ταιριάζει στο στιλ μας.

Το επιθετικό παιχνίδι είναι κάτι που θα συνδεθεί με την Βοϊβοντίνα", δήλωσε ο 48χρονος προπονητής.

TAGS ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ