ΑΡΣΕΝΑΛ

Ο Ράμσντεϊλ αντιδράει κατά των ομοφοβικών σχόλιων: "Το ποδόσφαιρο είναι για όλους"

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ράμσντεϊλ, αντιδράει κατά των ομοφοβικών σχόλιων - "Το ποδόσφαιρο είναι για όλους"
Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Ράμσντεϊλ, αντιδράει κατά των ομοφοβικών σχόλιων - "Το ποδόσφαιρο είναι για όλους" © KIN CHEUNG /AP IMAGES

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ, δήλωσε ότι δεν θα μένει πλέον σιωπηλός όταν ακούει ομοφοβικά σχόλια στο γήπεδο. "Ο αδερφός μου που είναι ομοφυλόφιλος, να μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες χωρίς φόβο" δήλωσε.

Ο τερματοφύλακας της Άρσεναλ, Άαρον Ράμσντεϊλ, δήλωσε ότι δεν θα μένει πλέον σιωπηλός όταν ακούει ομοφοβικά σχόλια στα αποδυτήρια.

Ο 25χρονος Άγγλος δήλωσε στο "The Players Tribune" πως επιθυμία του είναι να διασφαλιστεί ότι ο αδερφός του, ο Ολίβερ, ο οποίος είναι ομοφυλόφιλος, να μπορεί να παρακολουθήσει αγώνες χωρίς φόβο πιθανής κακοποίησης ή οποιασδήποτε μορφής διάκρισης.

"Το ποδόσφαιρο είναι για όλους. Αν διαφωνείτε, ίσως είστε αυτός που πρέπει να σωπάσει και να κοιταχτεί στον καθρέφτη", είπε μεταξύ άλλων ο Ράμσντεϊλ.

Ο τερματοφύλακας των κανονιέρηδων συνέχισε προσθέτοντας: "Θέλω αυτό το παιχνίδι που μου αρέσει να είναι ένα ασφαλές και φιλόξενο μέρος για όλους. Θέλω ο αδερφός μου, ο Όλι — ή ένα άτομο οποιασδήποτε σεξουαλικότητας, φυλής ή θρησκείας — να έρχεται στα παιχνίδια χωρίς να χρειάζεται να φοβάται την κακοποίηση".

Ο αδερφός του συγκινημένος από τα λόγια του Άαρον Ράμσντεϊλ δημοσίευσε ένα tweet για να τον ευχαριστήσει.

TAGS ΑΡΣΕΝΑΛ ΑΓΓΛΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ PREMIER LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ