ΣΕΒΙΛΛΗ

Ο Ράμος συγκινήθηκε στην παρουσίαση του από τη Σεβίλλη όταν αναφέρθηκε στον παππού του

Ο Ράμος συγκινήθηκε στην παρουσίαση του από τη Σεβίλλη όταν αναφέρθηκε στον παππού του
Ο Σέρχιο Ράμος PRINT SCREEN

Ο Σέρχιο Ράμος συγκινήθηκε στις πρώτες του δηλώσεις μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας με τη Σεβίλλη, όταν έκανε αναφορά στον παππού του, ενώ ζήτησε ξανά συγγνώμη προς τους φίλους των Ανδαλουσιάνων.

Ο Σέρχιο Ράμος επέστρεψε στη Σεβίλλη μετά από 18 χρόνια, εκεί όπου ξεκίνησε την καριέρα του πριν μεταπηδήσει στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο πολύπειρος Ισπανός κεντρικός αμυντικός αναφέρθηκε στον παππού του, από τον οποίο όμως η τελευταία ανάμνηση με τους Σεβιγιάνους ήταν άσχημη, καθώς τον αποδοκίμασαν. Παράλληλα για μια ακόμα φορά ζήτησε συγγνώμη προς τον κόσμο για όσα συνέβησαν στο παρελθόν.

"Η τελευταία ανάμνηση που έχω από τον παππού μου είναι πολύ άσχημη, φεύγοντας από εδώ βλέποντας τον εγγονό του να τον αποδοκιμάζουν. Αυτό ήταν κάτι πολύ δύσκολο για μένα, όταν παίρνω μια απόφαση, το λαμβάνω υπόψη μου. Είμαι οπαδός της Σεβίλλης από τη γέννησή μου. Το συναίσθημα δεν έχει αλλάξει".

Να σημειωθεί ότι οι οπαδοί της Σεβίλλης δεν έχουν δει με καλό μάτι την επιστροφή του, λόγω των όσων έχουν συμβεί όσο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης.

TAGS ΣΕΒΙΛΛΗ ΙΣΠΑΝΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ