ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΣΑΠΠ συνόδευσε τον Τετέι στη ΓΑΔΑ

Ο ΠΣΑΠΠ συνόδευσε τον Τετέι στη ΓΑΔΑ
Ο Ανδρέας Τετέι με τη φανέλα της Κηφισιάς EUROKINISSI SPORTS

Έμπρακτα στο πλευρό του Ανδρέα Τετέι βρίσκεται από την πρώτη στιγμή ο ΠΣΑΠΠ, καθώς μετά την ανακοίνωση, προχώρησε στη συνοδεία του 22χρονου στη ΓΑΔΑ, προκειμένου ο παίκτης της Κηφισιάς να καταθέσει.

Στη ΓΑΔΑ βρέθηκε το πρωί της Τρίτης (13/02) ο Ανδρέας Τετέι, προκειμένου να καταθέσει για τη ρατσιστική επίθεση που καταγγέλλει ότι δέχθηκε από τον πρόεδρο του Βόλου, Αχιλλέα Μπέου. Η κίνηση αυτή του επιθετικού της Κηφισιάς ήταν στο πλαίσιο των αυτεπάγγελτων ενεργειών του Τμήματος Ρατσιστικής Βίας.

Στο πλευρό του Έλληνα βρέθηκε και ο ΠΣΑΠΠ, καθώς μέλη του Συνδέσμου συνόδευσαν τον Τετέι καθ' όλη τη διάρκεια της κατάθεσής του.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

"Ο ΠΣΑΠΠ, συνεπής στις δεσμεύσεις του, προσέφερε κάθε αναγκαία συνδρομή στον ποδοσφαιριστή Ανδρέα Τεττέι κατά τη σημερινή παρουσία του στη Γ.Α.Δ.Α. – Τμήμα Αντιμετώπισης Ρατσιστικής Βίας όπου κλήθηκε, σε συνέχεια της καταγγελίας του για ρατσιστικά σχόλια σε βάρος του, κατά τη διάρκεια του αγώνα της ομάδας του με την ΠΑΕ Βόλος ΝΠΣ.

Ο Σύνδεσμος συνόδευσε τον ποδοσφαιριστή στη Γ.Α.Δ.Α. και στο πλαίσιο της παροχής από αυτόν των στοιχείων και διευκρινίσεων που του ζητήθηκαν, του προσέφερε και νομική συνδρομή, με την παρουσία δύο δικηγόρων του.

Ο Σύνδεσμος θα παρακολουθεί την πορεία της υπόθεσης και, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων του, θα συνεχίσει να συνδράμει τον ποδοσφαιριστή, όταν και όποτε του ζητηθεί".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ STOIXIMAN SUPER LEAGUE ΚΗΦΙΣΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ