ΕΛΛΑΔΑ

Ο ΠΣΑΠΠ έδωσε το παράδειγμα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Μαζί παίκτες των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή

Ο ΠΣΑΠΠ έδωσε το παράδειγμα σε σχολείο της Θεσσαλονίκης: Μαζί παίκτες των ΠΑΟΚ, Άρη και Ηρακλή
ΠΣΑΠΠ

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ απαρτιζόμενη από παίκτες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή έστειλαν ηχηρό μήνυμα ενότητας και αλληλεγγύης με την παρουσία τους στο 4ο Δημοτικό Σχολείο και στο 9ο Νηπιαγωγείο Σηκεών στη Θεσσαλονίκη.

Ο ΠΣΑΠΠ έστειλε μήνυμα ενότητας, συνεργασίας και αλληλεγγύης, ενώ έχει συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού. Αντιπροσωπεία του συνδέσμου απαρτιζόμενη από παίκτες του ΠΑΟΚ, του Άρη και του Ηρακλή επισκέφθηκαν σχολείο στις Συκιές, απάντησαν σε ερωτήσεις των μαθητών και τους έδειξαν πως έχουν τη δύναμη να κάνουν τον κόσμο καλύτερο.

Η ενημέρωση του ΠΣΑΠΠ:

"Το ποδόσφαιρο πρέπει να είναι η αφορμή για αγάπη, συνεργασία και αλληλεγγύη, όχι για μίσος και βία. Οι ποδοσφαιριστές αποτελούν πρότυπα για τα παιδιά και λόγω αυτού αφήσαμε τα λόγια και περάσαμε στις πράξεις που όλοι μας, αλλά κυρίως τα παιδιά, έχουμε τόση ανάγκη.

Αντιπροσωπεία του ΠΣΑΠΠ μαζί με τους Μάριο Σιαμπάνη, Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο από τον Άρη, Μάρκο Βελλίδη, Κόστα Άλεξιτς από τον Ηρακλή και Γιάννη Κάργα, Μάριο Τσαούση από τον ΠΑΟΚ στείλαμε μία "δυνατή" εικόνα στους μικρούς μαθητές και το ηχηρό «μήνυμα» της ενότητας, της συνεργασίας και της αλληλεγγύης. Αξιών δηλαδή που θα πρέπει να είναι οδηγός στη ζωή μας.

Εκείνοι μας είδαν αγκαλιά, μιλήσαμε μαζί τους, απαντήσαμε στις ειλικρινείς και αφοπλιστικές ορισμένες φορές ερωτήσεις τους και λύσαμε όλες τις εύλογες απορίες που διατύπωσαν.

Τα παιδιά έχουν τη δύναμη να κάνουν τον κόσμο μας καλύτερο και εμείς την ευθύνη να τους ανοίξουμε το δρόμο. Ας γίνει επιτέλους το ποδόσφαιρο αφορμή για αγάπη.

Ευχαριστούμε πολύ τη διευθύντρια του 4ου Δημοτικού Σχολείου Συκεών κα Ασβεστά, τους εκπαιδευτικούς του και τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Δημοτικού Σχολείου & του 9ου Νηπιαγωγείου Συκεών, ιδιαίτερα δε τον κ. Μωυσιάδη.

Οπως φυσικά ευχαριστούμε για την πολύτιμη συνεργασία τους και τις τρεις παραπάνω ομάδες της Θεσσαλονίκης".

TAGS ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΡΗΣ ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΗΡΑΚΛΗΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ