EURO ΣΕ 1'

Ο πρώτος Όμιλος του Euro σε ένα λεπτό: Η δίψα της Ιταλίας

Ο πρώτος Όμιλος του Euro σε ένα λεπτό: Η δίψα της Ιταλίας

Ιταλία, Τουρκία, Ελβετία και Ουαλία κοντράρονται στον πρώτο Όμιλο του Euro2020 και ο Θέμης Καίσαρης σχολιάζει σε 60 δευτερόλεπτα όσα περιμένουμε να δούμε στους μεταξύ τους αγώνες.

Έστω και με ένα χρόνο καθυστέρηση λόγω της πανδημίας, το Euro 2020 είναι προ των πυλών. Ένα Ευρωπαϊκό που δεν θα μοιάζει με κανένα άλλο, αφού οι αγώνες δεν θα γίνουν σε μια ή δύο χώρες, αλλά σε 11 ευρωπαϊκά κράτη. Μια ευρωπαϊκή ποδοσφαιρική γιορτή, διάσπαρτη σε όλη την ήπειρο.

Στον πρώτο όμιλο, οι αγώνες για Ιταλία, Τουρκία, Ουαλία και Ελβετία θα γίνουν στη Ρώμη και στο Αζερμπαϊτζάν. Οι Ιταλοί του Μαντσίνι, μετά την απουσία τους από το Παγκόσμιο της Ρωσίας, είναι διψασμένοι σε αυτή τη διοργάνωση.

Ποια είναι η δύναμη της "σκουάντρα ατζούρα" και ποιο το ερωτηματικό; Ποιοι παίκτες αναμένεται να "κουβαλήσουν" στους ώμους τους την Τουρκία και την Ελβετία και τι περιμένουμε από την Ουαλία;

"Το Euro σε 1’" σε βάζε στο κλίμα και ο Θέμης Καίσαρης αναλύει μέσα σε 60" όλα όσα περιμένουμε να δούμε από τις ομάδες του πρώτου Ομίλου.

TAGS EURO ΣΕ 1'
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ