VIRAL

Ο προπονητής της Σαλερνιτάνα έβγαλε το παπούτσι κι απειλούσε παίκτη του στο ματς με τη Φιορεντίνα

Ο προπονητής της Σαλερνιτάνα έβγαλε το παπούτσι κι απειλούσε παίκτη του στο ματς με τη Φιορεντίνα
PRINT SCREEN GLOMEX/COSMOTE TV

Η Σαλερνιτάνα πήρε τεράστια νίκη επί της Φιορεντίνα, ωστόσο τα περισσότερα βλέμματα στο φινάλε δεν τα τράβηξε κάποιος παίκτης της αλλά ο προπονητής, Ντάβιντε Νικόλα, που απείλησε να πετάξει παπούτσι σε παίκτη του.

Η Σαλερνιτάνα αποδεικνύεται πολύ σκληρή για να πεθάνει αγωνιστικά και με την τρίτη σερί επιτυχία της στην Serie A, αυτή τη φορά απέναντι στην Φιορεντίνα (2-1) για την 33η αγωνιστική το απόγευμα της Κυριακής (24/4) έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση ότι έχει θέληση να εξαντλήσει όλες τις πιθανότητες που της αναλογούν για την παραμονή στην κατηγορία.

Το πόσο πολύ διψούν οι άνθρωποι της ομάδας από το Σαλέρνο να φέρουν τα πάνω κάτω και να μην μπουν στο τρένο που οδηγεί στη δεύτερη κατηγορία φάνηκε μάλιστα από ένα απίστευτο και σουρεάλ σκηνικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Πρωταγωνιστής ήταν ο προπονητής Ντάβιντε Νικόλα, ο οποίος έβγαλε το παπούτσι του πάνω στα νεύρα του, για προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του, απειλώντας να το εκτοξεύσει εντός αγωνιστικού χώρου προς κάποιον από τους παίκτες, για λάθος που παραλίγο να κόστιζε κάποιο γκολ.

Το έκανε λίγο πριν το φινάλε του πρώτου μέρους και λίγο έλειψε να το πετάξει σε παίκτη του ενώ πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή το έβγαλε και το πέταξε από τα νεύρα του του στο χορτάρι, με αποτέλεσμα το εν λόγω video να γίνει viral και να φιγουράρει ήδη στο διαδίκτυο.

TAGS VIRAL ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ