ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο προέδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών

Ο προέδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών

Σάλος έχει ξεσπάσει στο αφρικανικό ποδόσφαιρο καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Guardian ο προέδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών ποδοσφαιριστών.

Για σεξουαλική κακοποίηση νεαρών αθλητών ποδοσφαίρου κατηγορείται ο Σερτζ Μομπό, ο πρόεδρος του πρωταθλήματος της Γκαμπόν, σύμφωνα με το Guardian. Πρόκειται για μία είδηση που έχει σοκάρει το αφρικανικό ποδόφαιρο καθώς φαίνεται πως ο πρόεδρος της λίγκας από τον Ιούνιο του 2021, έταζε στα αγόρια θέση στις εθνικές ομάδες προκειμένου να τις προσεγγίσει.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, ο Μπομπό προωθούσε αγόρια στον προπονητή της ομάδας, Πάτρικ Ασούμου Εγί γνωστό ως "Καπέλο", ενώ ακόμα δύο προπονητές βαραίνονται με τις ίδιες κατηγορίες. Ο Μπομπό, που είναι πρώην αστυνομικός, αρνείται τις κατηγορίες περί σεξουαλικής κακοποίησης, δηλώνοντας μάλιστα πως όλο αυτό γίνεται με στόχο "να λερωθεί η εικόνα του".

Τις κατηγορίες κατά του προέδρου έκαναν οι ίδιοι οι αθλητές, αναφέροντας στις καταθέσεις τους πως οι δύο άνδρες (ο Μομπό και ο Καπέλο) συνεργάζονταν και δρούσαν μαζί.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ