ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ: "Η έδρα του τελικού πρέπει να επιλέγεται από την αρχή με ρήτρες"

Το Πανθεσσαλικό στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet
Το Πανθεσσαλικό στον τελικό Κυπέλλου Ελλάδας Novibet INTIME

Ο πρόεδρος της επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ, Άγγελος Δανιήλ, σε δηλώσεις του μίλησε για την ανάγκη να υπάρξουν ρήτρες ως προς την έδρα του τελικού ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο τελικός Κυπέλλου Ελλάδας Novibet διεξήχθη στο Πανθεσσαλικό χωρίς την παρουσία κόσμου, με αποτέλεσμα να μην είναι μια γιορτή για όλους.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής διοργανώσεων, Άγγελος Δανιήλ, φιλοξενήθηκε στον ραδιοφωνικό σταθμό Metropolis 95.5 και μίλησε για τα εν λόγω ζητήματα.

Αρχικά ο Άγγελος Δανιήλ ανέφερε: "Όταν σε ένα γήπεδο δεν υπάρχει κόσμος δεν είναι γιορτή. Δυστυχώς κάποιοι δεν θέλουν κόσμο. Έγινε με 700 αστυνομικούς, τι να πούμε... Δεν χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο...".

Για το ποιος διοργάνωσε τον τελικό και ποια είναι η λύση του: "Με συγχωρείτε. Κανένας Δήμος Βόλου δεν διοργάνωσε τον αγώνα. Αν δείτε την προκήρυξη θα καταλάβετε τι λέει η σχετική παράγραφος.

Διοργανώτρια είναι η ΕΠΟ και το γήπεδο που επιλέγει είναι στη διάθεση της διοργανώτριας. Είναι πολλά, για να μην βγαίνουν κάποιοι βγαίνουν ήρωες, η Ομοσπονδία δεν θέλει να μπει σε άλλες διαδικασίες. Άρα οι φανφάρες και οι μεγάλες δηλώσεις είναι περιττές.

Η λύση είναι να επιλέγεται το γήπεδο από την αρχή και να υπάρχει έγγραφη συμφωνία με ρήτρες των δύο πλευρών και της διοργανώτριας και όλοι να ξέρουν που θα διεξαχθεί ο τελικός. Η Αστυνομία θα επεμβαίνει σαν τρίτη. Για διπλό τελικό το λέμε εύκολα για να αποφύγουμε τις ευθύνες. Δεν θα μπορούμε να κάνουμε απονομή, θα υπάρχουν άλλα προβλήματα".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΛΛΑΔΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ