ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ

Ο πρόεδρος έκρυψε τα δελτία σπίτι του!

Ο πρόεδρος έκρυψε τα δελτία σπίτι του!
INTIME SPORTS

Ο πρώην πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα Βασίλης Αδαμάκης δεν έδωσε τα δελτία των ποδοσφαιριστών στο νέο αφεντικό της ομάδας Λευτέρη Λυριωτάκη με αποτέλεσμα να μην γίνει το παιχνίδι με τον Πανελευσινιακό!

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο στην αυγή του 2014! Το μεσημέρι της Κυριακής (22/12) στο γήπεδο της Καισαριανής θα διεξαγόταν ο αγώνας του 5ου ομίλου της Γ' Εθνικής μεταξύ του Εθνικού Αστέρα και του Πανελευσινιακού.

Ο αγώνας δεν διεξήχθη ποτέ με υπαιτιότητα του Εθνικού Αστέρα και ο πρωτοπόρος Πανελευσινιακός πήρε ξεκούραστα την νίκη στα χαρτιά με 3-0 και τους τρεις βαθμούς.

Μέχρι εδώ όλα καλά και τίποτα το περίεργο. Το περίεργο είναι πως ο αγώνας δεν έγινε, λόγω του Βασίλη Αδαμάκη!

Ο μέχρι πρότινος πρόεδρος του Εθνικού Αστέρα με απόφαση του δικαστηρίου την περασμένη εβδομάδα καθαιρέθηκε από την θέση του και την ομάδα ανέλαβε ο Λευτέρης Λυριωτάκης.

Η πρώτη υποχρέωση του Αδαμάκη ήταν να παραδώσει τα δελτία των ποδοσφαιριστών στο νέο αφεντικό της ομάδας.

Ο πρώην πρόεδρος ένιωθε όμως αδικημένος από την απόφαση του δικαστηρίου και είπε στον Λυριωτάκη πως θα έδινε τα δελτία πριν το ματς με την ομάδα της Ελευσίνας και στην συνέχεια θα τα έπαιρνε πάλι πίσω!

Ο Αδαμάκης δεν εμφανίστηκε ποτέ στον αγώνα της Καισαριανής κρατώντας τα δελτία σπίτι του και έτσι η αναμέτρηση δεν έγινε, με τον Πανελευσινιακό να παίρνει τους τρεις βαθμούς!

Ελληνικό ποδόσφαιρο σε όλο του το μεγαλείο!

TAGS ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ