ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Ο Πιόλι μπήκε στη λίστα της Αλ Ιτιχάντ, ως υποψήφιος διάδοχος του Γκαγιάρδο

AC Milan's manager Stefano Pioli looks out from the bench prior a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Luca Bruno)
AC Milan's manager Stefano Pioli looks out from the bench prior a Serie A soccer match between AC Milan and Genoa, at the San Siro stadium in Milan, Italy, Sunday, May 5, 2024. (AP Photo/Luca Bruno) @2024 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Η Αλ Ιτιχάντ αναζητά τον προπονητή που θα διαδεχτεί τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο στον πάγκο της και σύμφωνα με ρεπορτάζ από την Ιταλία, στη λίστα της ομάδας της Σαουδικής Αραβίας βρίσκεται πλέον και το όνομα του Στέφανο Πιόλι.

Ο Στέφανο Πιόλι αποχαιρέτησε αυτό το καλοκαίρι την Μίλαν έπειτα από τρία χρόνια παραμονής στον πάγκο της (τη σκυτάλη πήρε ο Πάουλο Φονσέκα), ωστόσο όλα δείχνουν πως δύσκολα θα μείνει για καιρό μακριά από τη δράση.

Και αυτό γιατί ο 58χρονος προπονητής έχει να επιδείξει ένα πολύ δυνατό βιογραφικό, με τα τελευταία ρεπορτάζ από την Ιταλία να αναφέρουν μάλιστα πως μία από τις ομάδες που έχει δείξει ισχυρό ενδιαφέρον να τον αποκτήσει είναι η Αλ Ιτιχάντ.

Ο σύλλογος της Σαουδικής Αραβίας κατέλαβε πέρυσι την 5η θέση στην Saudi League και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Μαρσέλο Γκαγιάρδο, ωστόσο καταβάλλονται προσπάθειες από τη διοίκηση να σπάσουν τη συνεργασία με τον Αργεντινό.

"Ο Γκαγιάρδο έκανε σημαντικά λάθη όπως το να αφήσει εκτός ομάδας τον Καρίμ Μπενζεμά που είναι αναγκαίο κομμάτι του πλάνου μας.

Έχουμε 2 με 3 επιλογές για το ρόλο του νέου προπονητή", αποκάλυψε ο πρόεδρος της ομάδας, Ναζέρ, με τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο να υποστηρίζει μέσω ανάρτησής του στο Twitter ότι η μία από τις τρεις επιλογές της για τη νέα σεζόν είναι ο Στέφανο Πιόλι.

TAGS ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ