ΜΙΛΑΝ

Μίλαν: Το "εγώ μιλώ σήμερα" του Ιμπραχίμοβιτς στον Πιόλι που κατέληξε σε αμοιβαίο σεβασμό

Ο Στέφανο Πιόλι και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από αγώνα της Μίλαν στο Europa League κόντρα στην Λιλ | 5 Νοεμβρίου 2020
Ο Στέφανο Πιόλι και ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς από αγώνα της Μίλαν στο Europa League κόντρα στην Λιλ | 5 Νοεμβρίου 2020 @2021 LUCA BRUNO/AP IMAGES

Λίγο πριν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς επιστρέψει στη δράση αφήνοντας οριστικά πίσω το πρόβλημα τραυματισμού που τον κράτησε πίσω το καλοκαίρι, ο Στέφανο Πιόλι αποκάλυψε έναν διάλογό τους για να καταδείξει την ιδιαίτερη σχέση που τους διέπει.

Ο Στέφανο Πιόλι βρέθηκε κάποια στιγμή μία ανάσα από το να αποχαιρετήσει νωρίς την Μίλαν όμως μπόρεσε με το έργο του να πείσει τους ανθρώπους των ροσονέρι ότι μπορούν να τον εμπιστευτούν στον πάγκο και ένας από τους παίκτες που πίστεψε πολύ σε αυτόν και αποφάσισε να επεκτείνει και εκείνος τη συνεργασία του με το σύλλογο ήταν ο Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

Οι δυο τους έχουν εξαιρετική σχέση, σε βαθμό που να μπορούν να μιλούν ανοιχτά ο ένας προς τον άλλο χωρίς περιστροφές και διάθεση για διπλωματία, με τον έμπειρο τεχνικό να δίνει μάλιστα ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα μέσω συνέντευξής του σε ιταλικό μέσο όπου αναφέρθηκε στον 39χρονο Σουηδό στράικερ.

"Μία φορά δεν του άρεσε όταν τον έκαναν αλλαγή και χτύπησε την πόρτα του γραφείου μου για να μου πει: "Εγώ μιλώ σήμερα". Έκατσα στην αγωνία και τον άκουσα.

Την επόμενη ημέρα είπα: "Ζλάταν, τώρα είναι η σειρά μου να σου εξηγήσω γιατί έκανα συγκεκριμένα πράγματα. Και το αποδέχτηκε".

Σημειώνεται πως ο φορ της Μίλαν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις της Μίλαν μετά από έναν τραυματισμό στο γόνατο τον περασμένο Ιούνιο που τον είχε αφήσει για μεγάλο χρονικό διάστημα εκτός δράσης, με τον "Ίμπρακατάμπρα" να ευελπιστεί να επανακάμψει είτε στο ματς πρωταθλήματος με την Λάτσιο (12/9) είτε στην πρεμιέρα του Champions League απέναντι στην Λίβερπουλ (15/9).

TAGS ΜΙΛΑΝ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A CHAMPIONS LEAGUE ΖΛΑΤΑΝ ΙΜΠΡΑΧΙΜΟΒΙΤΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ